Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Frisk opvasker / køkkenassistent til kantine i Kolding - Lemvigh-Müller A/S

Er der en opvasker gemt i dig? Og har du køkkenerfaring? Så har du her muligheden for at blive en del af et skønt køkkenteam, hvor humøret er højt.

Velkommen til din nye arbejdsplads

Her bliver du en del af serviceafdelingen hos Lemvigh-Müller, hvor du indgår i et køkkenteam bestående af 3 engagerede kolleger. Sammen sørger vi for frokost og aftensmad til ca. 200 medarbejdere, og din arbejdstid på 28 timer vil være kl. 11.30-18.30 mandag til torsdag.

Dine daglige opgaver vil bl.a. inkludere:

  • Opvask fra frokosten og den daglige produktion
  • Tilberedning og opvarmning af aftensmaden til aftenholdet ca. 50 personer
  • Rengøring af opvasken og kaffebaren
  • Servicering af kunder
  • Daglig nedlukning af køkken og kantinen

 

Hos os har vi det som blommen i et æg

Du får det bedste job i huset, da du hver dag arbejder med noget, som du virkelig elsker – madlavning. Og samtidig udfører du fantastisk service, så dine kolleger i resten af virksomheden kan gå igennem dagen med et smil. Vi sørger for, at du har de bedste forudsætninger for at udføre dit job og tilbyder derfor kurser, så dine kompetencer altid er knivskarpe.

Udadvendt opvasker og køkkenassistent med masser af arbejdsglæde.

Der er fart på køkkenet i løbet af dagen, og derfor er det vigtigt, at du er omstillingsparat og god til at holde overblikket. Derudover ser vi gerne, at du:

  • tidligere har varetaget tilberedning/opvarmning af mad i samme størrelsesorden
  • har hygiejnebevis
  • har kendskab eller erfaring med rengøring og opvask
  • er imødekommende, serviceminded og har en positiv indstilling, så du gør et godt indtryk hos dine kolleger i hele organisationen

 

Er du klar til at gå til makronerne?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg Stillingen” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kantineleder Peter Worsø 3695 5085.

Vi glæder os til at høre fra dig
 

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;