Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Kickstart din karriere som praktikant i People and Culture - Herlev eller Kolding

Praktikant, 37 timer/uge, Kolding eller Herlev.

Er du nysgerrig på at omsætte din teoretiske viden til praktisk erfaring, som skaber værdi for organisationen? Så er du måske vores nye praktikant med HR-relevant baggrund.

Bliv en del af Lemvigh-Müller, en virksomhed der fokuserer på at skabe en positiv og inkluderende arbejdsplads. Vores team består af engagerede og innovative HR-specialister, der arbejder tæt sammen for at nå fælles mål. Vi søger nu en praktikant til at blive en del af vores People and Culture-afdeling og støtte os i vores mission om at tiltrække, udvikle og fastholde de bedste talenter.

Her vil du blive en del af vores People & Culture-team bestående af 12 kollegaer, hvis vigtigste opgave er at understøtte vores ledere og forretning med HR-aktiviteter og -initiativer, som gør, at vi kan levere inden for vores forretningsmål.

Dine opgaver

Som praktikant vil du få hands-on erfaring med en bred vifte af HR-opgaver. Du vil arbejde tæt sammen med vores People and Culture-team og bidrage til både administrative og strategiske projekter. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Understøttelse af rekrutteringsprocesser, herunder udarbejdelse af stillingsopslag, screening af kandidater og koordinering af samtaler
  • Håndtering af HR-administrative opgaver
  • Indsamle og analysere data
  • Daglig kontakt med kollegaer og samarbejdspartnere
  • Assistance ved Employer branding-aktiviteter

 

Du studerer inden for HR eller kommunikation og søger din praktikplads. Herudover:

  • Er du kreativ og initiativrig med interesse for HR og virksomhedskommunikation
  • Vi vil opleve dig som dedikeret, kan have mange bolde i luften og bidrager til et positivt arbejdsmiljø
  • Du arbejder struktureret, er detaljeorienteret og er superbruger i Microsoft Office-pakken
  • Du har nemt ved at kommunikere med forskellige typer af mennesker, både internt og eksternt

 

Dette kan du se frem til

Du får spændende muligheder i en kernesund fondsejet virksomhed med stærke værdier som Ordentlige, Nyskabende og Kompetente. Du vil komme til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi løser opgaverne seriøst og professionelt, men samtidig altid har plads til nærvær og udvikling.

Vi glæder os til at høre fra dig

Send os dit CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Du behøver ikke at sende en ansøgning med.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Talent Attraction Partner Caroline Alhof i Herlev på tlf. 2018 9919 eller Talent Attraction Partner Louise Jensen i Kolding tlf. 2127 8611.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Diversitetsløftet. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende.

SØG Stillingen

 


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;