Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Pricing Analyst - Kolding eller Herlev

Er du vores nye forretningsorienterede Pricing Analyst?

Som Pricing Analyst arbejder du i krydsfeltet mellem økonomi og salg. Du arbejder i et forretningsdrevet, tempofyldt, hands-on miljø med en varieret og sjov arbejdsdag. Din primære opgaver blive at samarbejde med vores dygtige sælgere om at sikre, at vi driver en sund stålforretning, så vi kan være den stærkeste partner for vores kunder.

Stillingen er nyoprettet, så det er op til dig at forme jobbet. Du vil indgå i en i forvejen fastlagt struktur – men vi er afhængige af, at du udfylder rammerne i jobbet. Dit faglige fællesskab er et team på 3 personer, som arbejder indenfor pricing-området, og du vil referere til vores Pricing Manager. Du får et selvstændigt ansvar for supporten til vores salgsorganisation for stål, hvor du i tæt samarbejde med salgsledelsen skal sikre analyser og support, så vi som organisation kan indfri vores målsætninger i forhold til indtjening.

Det betyder i praksis, at du på den ene side skal udarbejde prisfastsættelser og analyser på salgsordrer og samtidig i samarbejde med vores Avancechef sikre, at disse efterleves i vores salgsorganisation. Det er derfor uhyre vigtigt, at du både formår at begrave dig i store mænger data og udlede de rigtige konklusioner, men også at du kan kommunikere disse i et klart budskab til dine kollegaer i salg.

Dine arbejdsopgaver vil derudover være:

I tæt samarbejde med salgsorganisationen for stål er din hovedopgave at sikre fortsat profitabilitet i stålområdet, herunder:

  • ansvar for at udarbejde konsekvensanalyser ift. ændring i Pricing-retningslinjer
  • ansvar for kontaktflade over mod IT og Stamdata
  • deltage i udarbejdelse af dashboards med salgsnøgletal
  • udarbejde analyser på markedsudviklingen på stål
  • ansvar for at udarbejde rapport til opfølgning på KPI-tal, succesfaktorer og business case
  • give input til algoritme, som leverer priser til sælgerne

 

Dine personlige kvalifikationer:

Du er analytisk og struktureret med et forretningsmæssigt mind-set og evner at sætte dig ind i nye arbejdsgange og procedurer.

Du er ansvarsbevidst og initiativrig med en stærk personlighed, og du evner at skabe gode relationer til andre mennesker. Herudover besidder du et godt humør og en god teamspirit.

Du har et uddannelsesniveau svarende til cand.merc., HD eller lignende. Hvis du har et par års erfaring med analytisk arbejde gerne inden for pricing er det en fordel. Viden om stål anses ligeledes som et plus, men ikke en nødvendighed

Vi tilbyder dig: En spændende stilling, hvor du bliver en del af et dynamisk team, som har fokus på anvendelsen af de nyeste værktøjer og teknologi, hvor der skabes gode løsninger i et godt samarbejdsklima. Du har derfor gode muligheder for at drive din personlige og faglige udvikling.

Yderligere oplysninger:

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Pricing Manager Louise Lindskov på telefon 3695 5333. Arbejdssted kan være enten i Kolding eller i Herlev.

Ansøgning og tiltrædelse:

Ansøgningerne vurderes løbende og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.