Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Projektkoordinator VVS-projekter - Hele landet

Intern sælger, VVS-installatør, -tekniker, koordinator

Er du en struktureret og detaljeorienteret person med stærke organisatoriske evner? Har du erfaring inden for VVS-branchen, og brænder du for at koordinere, og supportere salget af større projekter, så er du måske vores nye projektkoordinator til Lemvigh-Müller

Du arbejder primært med koordinering af større projekter til byggebranchen

Til vores KAM/Projekt afdeling i VVS søger vi lige nu en projektkoordinator. Du bliver en del af et energisk salgsteam med professionelle kollegaer. Teamet fokuserer på salg af VVS-projekter til nøglekunder i Danmark. Kunderne er primært større landsdækkende VVS- og Teknik-installatører. Dit arbejdssted afhænger af din bopæl, men kan være i, f.eks Kolding, Århus, Odense, Slagelse eller Køge.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Koordinere og supportere salget af større projekter med både produktindsigt, tilbudsgivning og projektstyring
  • Være sparringspartner og back-up for Key Account Managers og øvrigt eksternt salg
  • Optimere både salget og indkøbet på det enkelte projekt med direkte kontakt til leverandørerne
  • Håndtere og servicere egne kunder med svar på forespørgsler, tilbud og ordreafvikling
  • Deltage i sambesøg, selv besøge byggepladser og gennemføre leverandørforhandlinger
  • Tilbudsberegning i Excel

Du skal have fingeren på pulsen i forhold til VVS-markedet, produktegenskaber og alternativer. Din hverdag veksler mellem selvstændige opgaver og teamwork, og du får en bred berøringsflade med kunder, leverandører samt på tværs af vores interne organisation.

Vær` med til næste skridt for vores VVS-projekt afd.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Du bliver del af en fondsejet virksomhed, der bygger på ordentlighed og har en lang tradition for at tage samfundsansvar – og god hånd om vores medarbejdere. Vi tilbyder fx:

  • Overskudsdeling - gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
  • Sundhedsforsikring - giver dig mulighed for hurtig og god behandling
  • Barselsordning - med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
  • Fleksible arbejdsformer – med mulighed for hjemmearbejde

Fondsstøtte – kan søges ifbm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

Relevant erfaring fra VVS-branchen, overskud og ambition

Der er flere indgange til stillingen, så længe du motiveres af en spændende hverdag med varierende opgaver og nye udfordringer. Du arbejder formentlig allerede som projektkoordinator, intern sælger eller lignende i VVS-grossistbranchen.

Du har et administrativt overblik, godt købmandskab, og du arbejder struktureret og målrettet med de konkrete projekter. Din evne til at være på forkant, sparre med sælgerne og have styr på detaljerne er med til at sikre, at projekterne kommer i hus og bliver afviklet efter planen.

Da du kommer til at bruge flere interne systemer, har du flair for at bruge IT-værktøjer og din datadisciplin er på plads.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du være med til at gøre en forskel inden for VVS-området, er du velkommen til at kontakte salgsleder Rikke Grambow på telefon 3032 3844 for yderligere information. Send dit CV via ’Søg stillingen’. Vi holder samtaler løbende.

Lemvigh-Müller ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af DI’s Diversitetsløftet. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder, og lignende.

SØG stillingen


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer:
I Lemvigh-Müller håndterer vi alle vores rekrutteringer internt, hvorfor vi frabeder os uopfordrede henvendelser i den henseende.


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;