Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Projektleder til Commercial Excellence, Industri - Kolding

Vil du være en del af et ambitiøst team, som udvikler og driver salgsoptimering i salgsorganisationen? Så kan Lemvigh-Müller tilbyde en spændende kommercielt drevet rolle, hvor du vil være en væsentlig bidragsyder til at opbygge og drive Lemvigh-Müllers Commercial Excellence initiativer i vores Industrisegment.

Jobbet

Her får du en unik mulighed for at blive en del af en dynamisk, voksende virksomhed med et spændende produktprogram. Med reference til Head of Commercial Excellence sørger du for, at kommercielle projekter indarbejdes og forankres i salgsorganisationen. Det bliver dit ansvar, i tæt samarbejde med nærmeste leder og den øvrige organisation, at definere, etablere og optimere salgsprocesser. Dette gør du fx gennem målrettede læringsforløb. Du vil således være med til at påvirke og sætte agendaen for, hvordan salgsorganisationen fremadrettet struktureret arbejder med salg. Som projektleder i ComEx-teamet har du også ansvaret for at implementere vundne udbud hos vores kunder, som sikrer, at vi leverer på de KPI’er, som vi har aftalt med kunden. Du vil have din kontorplads på vores kontor i Kolding, men det må forventes, at du også skal være synlig på vores lokation i Herlev.

Du kan forvente at arbejde med:

  • at drive kommercielle projekter på tværs af organisationen
  • implementering af nye salgs- og salgsoptimeringsværktøjer
  • udvikling af læringsplaner
  • implementering af vundne udbud
  • at sikre, at relevante systemer understøtter de kommercielle projekter og tiltag, fx CRM
  • beskrivelse af succeskriterier for projekter

 

Din profil

Du har en kommerciel uddannelse på min. bachelor- eller tilsvarende uddannelsesniveau. Du kommer formentlig med nogle års erfaring fra en rolle, hvor du har oparbejdet kompetencer i den kommercielle del af organisationen, gerne gennem projektledelse og forretningsudvikling. Du har således en god forretningsforståelse og har deltaget i flere tværorganisatoriske projekter. Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau, og du er rutineret bruger af Microsoft Office-pakken.

Derudover kan du identificere dig med at være resultatorienteret og ambitiøs, samtidig med at du er en troværdig samarbejdspartner for alle stakeholders. Du besidder et naturligt drive og gennemslagskraft, og du er kommerciel både i tanke og handling.

Dine muligheder

Som projektleder i Commercial Excellence får du høj personlig og faglig udvikling med afsæt i dine kompetencer og dit uddannelsesniveau. Du får indflydelse på fornyelse, optimering og udformning af opgaverne. Du vil få en meget vigtig og bredt favnende rolle i en spændende virksomhed, hvor du vil arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og fokus på at skabe vækst og udvikling. Lemvigh-Müller er en succesrig og kapitalstærk koncern med stabilt ejerskab hvilket gør, at vi har mulighederne for at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem.

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater og ansætter, når vi har den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Commercial Excellence, Peter Eriksen på mobil 6060 8618.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;