Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Sælger til stålområdet - Kolding eller Randers

Har du lyst til at gøre en forskel for kunderne, og er du typen, der er god til at ”gå til stålet” Så har du nu muligheden for at blive vores nye interne sælger til stålområdet i Randers eller Kolding.

Bliv en del af en spændende virksomhed i vækst

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Lemvigh-Müller, Danmarks førende teknik- og stålgrossist. Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling.

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

  • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
  • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
  • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
  • Fleksible arbejdsformer – mulighed for selv til at tilrettelægge sin hverdag i samarbejde med leder
  • Fondsstøtte – kan søges ifbm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

Du kommer til at arbejde på vores kontor i Randers eller Kolding, hvor du supporterer kunder i Vestdanmark, det vi kalder Region Vest. Det er essentielt, at du sætter dig ind i kundernes forretning, så du ud fra vores koncepter og produktprogram, kan skræddersy de bedste løsninger til kunderne. Du kommer til at arbejde med en bred produktportefølje og får kontakt til mange forskellige kundesegmenter. Du samarbejder desuden tæt med dine kollegaer i teamet, de eksterne sælgere samt øvrige relevante kollegaer i organisationen, om at finde de rigtige, tekniske, kommercielle og værdiskabende løsninger til kunderne.

Mere konkret betyder det, at du kan se frem til at:

  • Supportere kunderne på telefon, samt udarbejde og følge op på tilbud
  • Identificere løsninger med udgangspunkt i kundernes specifikke behov og går efter at være en værdiskabende forretningspartner
  • Dit proaktive salg foregår i Salesforce & SAP
  • Gennemføre kundebesøg sammen med dine kollegaer i eksternt salg

 

Gode kolleger med stor viden, i en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af et stærkt og selvkørende salgsteam. Vi værdsætter et godt kollegialt miljø, og vi forventer, at du bidrager med et positivt og forandringsparat mindset. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – vigtigere er det, at du har lyst til at arbejde med kunder og give en god service.

Du har gerne erfaring med salg, evt. inden for den rustfrie eller generelle stålbranche. Du besidder et naturligt drive, hvor du ser muligheder, og er klar på at finde en løsning i enhver situation.

Det er vigtigt, at du er samarbejdsorienteret og trives i en udadvendt og rådgivende rolle, hvor du dagligt har en stor kontaktflade både eksternt og tværorganisatorisk. Du er derfor dels bevidst om dine mål og er tillidsskabende, stabil og besidder både et godt købmandskab og gennemslagskraft. Du er en erfaren bruger af IT, herunder gerne SAP og Salesforce.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på at hører mere, så er du velkommen til at kontakte Salgsleder Henrik Østergaard på telefon 21 29 14 71. Send dit CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Diversitetsløftet. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen, så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;