Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Salesforce administrator - Herlev

Brænder du for flows, procesoptimering og gode brugeroplevelser? Så er du måske vores nye Salesforce administrator.

Lemvigh-Müller er en virksomhed på 176 år, der altid har været kendetegnet af innovation, stabilitet & vækst. Vi er på en rejse, hvor der står digitalisering på vores billet og CRM er et af kerneområderne i den udviklingsrejse.

For nogle år siden blev Salesforce rullet ud i vores store organisation, der er fordelt på 25 lokationer i hele landet, men vi er langt fra fremme ved vores destination. Nu skal vi have sikret videreudviklingen og optimeret brugen af vores vigtigste kundeplatform, og til det har vi brug for en stærk Salesforce administrator til vores eksisterende team.

Dine arbejdsopgaver

I det daglige bliver dit fokus på Sales & Service Cloud, hvor vi har 600+ brugere. Her vil du arbejde med at optimere vores gamle eksisterende løsninger, som både er standard og custom løsninger, samt udvikling nye løsninger der skal understøtte vores forretning og tekniske setup i relation til vores RoadMap. Her vil der naturligt indgå afholdelse af møder med de relevante stakeholders og brugere, hvorfor en stærk kommerciel forståelse er vigtig, for at sikre bedst mulig implementering og funktion. Som en del af CRM-teamet vil du også indgå i den daglige support af vores brugere.

Ansvarsområder:

  • Vedligeholde, tilpasse eksisterende og udvikle nye løsninger i Salesforce Sales & Service Cloud
  • Drive målrettede udviklingsopgaver i samarbejde med resten af teamet og forretningen
  • Supportere vores brugere med alt fra Rapporter & Dashboards til dagligdagens små udfordringer
  • Deltage i træningen af vores superbrugere og indsamle feedback

 

Kvalifikationer:

  • Minimum 3 års erfaring som Salesforce administrator - Certifikat er en fordel men ikke et krav
  • Erfaring med flows og andre automationsværktøjer
  • Kendskab til Apex- og LWC-udvikling vil være en fordel, men ikke et krav
  • Har god data-, segmenterings- og systemforståelse
  • Er god til at spille sammen med resten af holdet i en travl hverdag, med mange bevægelige dele og vigtige projekter.

 

Vi tilbyder

Som Salesforce administrator hos Lemvigh-Müller bliver du vigtig del af vores Experience og MarTech team, der er en del af Marketing i Danmarks stærkeste stål- og teknikgrossist med omkring 1.400 medarbejdere fordelt over hele landet.

Du får et job med store frihedsgrader – og et tilsvarende stort ansvar samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Experience & MarTech Manager, Jesper Fuglsang på telefon +45 4212 7567.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;