Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Motiveres du af at levere førsteklasses teknisk support? Så bliv en del af Danmarks største teknikgrossist - Åbyhøj

Er du en effektiv formidler, som har styr på det tekniske? Så er du måske vores nye salgsingeniør med fokus på alarm, sikring og overvågning til vores afdeling i Aarhus.

Ordrebehandling, salgssupport og teknisk indsigt

Du kommer til at arbejde hos en af Danmarks førende leverandører inden for alarm, sikring og overvågning, hvor arbejdsdagen er styret af kundernes projekter, og hvor du kommer til at deltage i mindre og større udbud på nogle af de største projekter i landet. Din vigtigste opgave i denne sammenhæng vil være at levere teknisk vejledning og support til leverandører, kunder og kollegaer på tværs af organisationen.

Dette gør du ikke alene, men i tæt samarbejde med dine kollegaer i afdelingen. Du kommer til at være en del af et udviklingsorienteret miljø, hvor samarbejde og udnyttelse af hinandens kompetencer er i højsædet. Du kan ydermere forvente at komme til at arbejde i en virksomhed, der er kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og rig på udviklingsmuligheder.

Konkret vil dine arbejdsopgaver bestå af:

  • Vejledning og tilbudsgivning til kunderne med fokus på god kundeservice
  • Deltagelse i afdelingens øvrige salgsarbejde, herunder support til og samarbejde med eksterne sælgere
  • Sammen med dine kolleger og udvalgte producenter/leverandører at finde de rigtige tekniske og kommercielle løsninger
  • At holde dig opdateret inden for de områder, som du er ansvarlig for, nemlig alarm, sikring og overvågning

 

Din baggrund

Du behøver ikke være 100 meter-mester i alarmer, sikringsløsninger eller overvågning, men du har formentlig en teknisk uddannelse og har arbejdet som sikringstekniker, teknisk supporter eller lignende. Vigtigst af alt er, at du har gåpåmod, teknisk forståelse og interesse for områder som IT, elektronik eller el, samt at du kan kommunikere med mange forskellige interessenter samtidigt. Har du tidligere arbejdet med SAP, er dette også en fordel.

Som person er du kendetegnet ved at være struktureret og kvalitetsbevidst i din opgaveløsning, og du sætter en ære i at yde en support i højeste klasse til vores kunder. Du har et godt blik for tekniske detaljer, trives i et til tider travlt miljø, hvor du samtidig har overblikket, som gør, at du ser muligheder og følger op på dine projekter. Du har det godt med nye systemer og er vant til at sætte dig ind i dem, samtidig med at du har en resultatorienteret tilgang til dit arbejde.

Gode arbejdsforhold og selvstændige opgaver

Vi tilbyder dig en mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknik- og stålgrossist, hvor du vil komme til at arbejde hos en anerkendt, kapitalstærk leverandør med gode arbejdsforhold.

Din hverdag er kendetegnet ved et fleksibelt miljø, hvor resultater, udvikling og trivsel vægtes højt. Hjemmearbejdsdage kan derfor aftales internt i afdelingen efter endt prøveperiode.

Samtidig får du et bredt samarbejde internt med engagerede og kompetente kolleger og eksternt med kunder, som sikrer, at du får mulighed for fortsat at udnytte og videreudvikle din ekspertise.

Er du den rette profil?

Send din ansøgning og dit CV snarest muligt via knappen ”Søg stillingen”, da vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Allan Jensen på 40 60 40 94.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;