Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Salgskonsulent til Århus - Lemvigh-Müller A/S

Vi søger en ambitiøs salgskonsulent, som er god til at skabe stærke og langvarige kunderelationer, og som brænder for at drive salget af strategiske og tekniske løsninger.

Motiveres du af at have indflydelse på egen hverdag og få faglige udviklingsmuligheder, så er dette måske det helt rette job for dig.

Skab de bedste kundeløsninger og vær den bedste forretningspartner

Med stor frihed kommer stort ansvar. Du ved, at din tid er brugt mest effektiv ude ved kunderne, hvor du vil afdække og balancere kundens individuelle behov for dermed at kunne levere en skræddersyet løsning, samtidig er du med til at vedligeholde og videreudvikle samarbejdet med nye og eksisterende kunder inden for elinstallation.

Du bliver udstyret med en bil, og tilbringer det meste af tiden hos kunderne. Når du ikke er på landevejen, har du mulighed for at arbejde hjemmefra eller fra vores kontor i Aarhus.

Vi sørger selvfølgelig for at lære dig op, og du får en grundig introduktion til Lemvigh-Müller. Du deltager løbende på interne salgskurser og i diverse træningsforløb, så du får netop den viden, du skal have, for at blive en succes i stillingen.

Du er en del af ”elinstallation region Nord”, som dækker området Midt- og Nordjylland, hvor vi er 10 eksterne salgskonsulenter. I det daglige arbejder du tæt sammen med både vores interne kollegaer i lokalafdelingerne eller kollegaer i vores kompetencegrupper. Derudover deltager du hver anden måned på vores salgsmøder, hvor du og resten af salgsteamet holdes opdaterede.

Produktporteføljen er bred og vi sælger alt inden for el-teknik. Salget af disse løsninger sker succesfuldt gennem et effektivt samarbejde med organisationens forretningsområder og via vores organisatoriske snitflader. Du kan se mere om din produktportefølje her.

Vi leverer materiel til mindre og store projekter fx til de nye store supersygehuse i regionen, så din hverdag vil være afvekslende og indeholde en blandet kundegruppe. En stor del af kunderne vil være lokale el-installatører i Aarhus området.

Mere konkret betyder det, at:

  • du planlægger og gennemfører kundemøder hos både eksisterende og nye kunder
  • du identificerer løsninger med udgangspunkt i kundernes specifikke behov
  • du fastholder og udbygger relationer i området - gennem en aktiv salgsindsats

 

En unik mulighed i en professionel og fagligt ambitiøs koncern

Alt dette kræver, at du tager initiativ til at åbne nye døre hos kunderne, og at du evner at være den bedste forretningspartner - gennem hele salgsprocessen. Derudover arbejder du struktureret, driver dit eget salg og arbejder proaktivt med din kundeportefølje.

Vi ser gerne at:

  • du er uddannet elektriker eller måske el-installatør, og du dermed har et stort branchekendskab.
  • du har erfaring med eksternt salg, men det er ikke et krav
  • du er serviceminded, og sætter en ære i at løse opgaver både hurtigt og rigtigt
  • du er god til at skabe og vedligeholde tillidsfulde relationer

Vigtigst er, at du har et naturlig drive, ser muligheder frem for begrænsninger, og at du er klar på at finde en løsning til enhver udfordring. Dette kræver en proaktiv tilgang til arbejdet og en vis portion vedholdenhed.

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknik- og stålgrossist, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Hertil kommer en succesrig og kapitalstærk koncern med tid til at vælge de rigtige løsninger og kræfterne til at implementere dem. Vores virksomhedskultur er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send din ansøgning og CV via ’Søg Stillingen’. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte salgschef, Niels Holmgaard, på telefon +45 2269 8742.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;