Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Salgskonsulent for El-installation - Storkøbenhavn

Brænder du for at drive salget af tekniske løsninger? Motiveres du af at have indflydelse på egen hverdag og få faglige udviklingsmuligheder, så er dette måske det helt rette job for dig.

Vi søger en ambitiøs salgskonsulent, som er god til at skabe stærke og langvarige kunderelationer.

Skab de bedste kundeløsninger og vær den bedste forretningspartner

Med stor frihed kommer stort ansvar. Du ved at din tid er brugt mest effektiv ude ved kunderne, hvor du vil afdække og balancere kundens individuelle behov, for dermed at kunne levere en skræddersyet løsning samtidig er du med til at vedligeholde og videreudvikle samarbejdet med nye og eksisterende kunder inden for elinstallation.

Du bliver udstyret med en bil og tilbringer det meste af tiden hos kunderne. Når du ikke er på landevejen, har du mulighed for at arbejde hjemmefra eller fra vores kontor i Søborg.

Vi sørger selvfølgelig for at lære dig op, og du får en grundig introduktion til Lemvigh-Müller. Du vil deltage løbende på interne salgskurser og i diverse træningsforløb, så du får netop den viden, du skal have, for at blive en succes i stillingen.

Gode kollegaer med stor viden og en professionel og faglig ambitiøs koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling
 • Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
 • Fleksible arbejdsformer – med mulighed for hjemmearbejde
 • Fondsstøtte – kan søges ifbm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

Dit team vil være ”elinstallation region Øst”, som dækker hele Sjællandsområdet, hvor vi i alt er 10 eksterne salgskonsulenter. I det daglige arbejder du tæt sammen med både vores interne kollegaer i lokalafdelingerne, i internt salg og kollegaer i vores kompetencegrupper. Derudover deltager du hver anden måned på vores salgsmøder, hvor du og resten af salgsteamet holdes opdaterede.

Produktporteføljen er bred og vi sælger alt inden for el-teknik. Salget af disse løsninger sker succesfuldt gennem et effektivt samarbejde med organisationens forretningsområder og via vores organisatoriske snitflader. Du kan se mere om din produktportefølje her.

Vi leverer materiel til store og små installatører i regionen, så din hverdag vil være afvekslende og indeholde en blandet kundegruppe.

Mere konkret betyder det, at:

 • du planlægger og gennemfører kundemøder hos både eksisterende og nye kunder
 • du identificerer løsninger med udgangspunkt i kundernes specifikke behov
 • du fastholder og udbygger relationer i området - gennem en aktiv salgsindsats

 

Er du den profil vi søger?

Du er ambitiøs og en teamplayer, og du kommer med et positivt mind-set. Dette ses ved, at du tager initiativ til at åbne nye døre hos kunderne, og du evner at være den bedste forretningspartner igennem hele salget.

Vi ser gerne at:

 • du er uddannet elektriker eller måske el-installatør, og du dermed har et stort branchekendskab
 • du har erfaring med eksternt salg, men det er ikke et krav
 • du er serviceminded, og sætter en ære i at løse opgaver både hurtigt og rigtigt
 • du er god til at skabe og vedligeholde tillidsfulde relationer

Derudover arbejder du struktureret, driver dit eget salg og arbejder proaktivt med din kundeportefølje. Vigtigst er, at du har et naturlig drive, ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Send os gerne dit CV, vi kalder løbende til samtale, og ansætter når vi har fundet den rette. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Salgschef, Lars Korsager Olsen, på telefon +45 2434 7390.

Lemvigh-Müller ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;