Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Salgskoordinator til el-segment - Lemvigh-Müller, Aalborg

Motiveres du af at yde gode support og være en nøglespiller i salgstemaet? Så er det dig, vi mangler til vores team i Aalborg.

Vi søger en ny salgssupporter til Lemvigh-Müller i Aalborg, hvor det bliver din opgave at yde kommerciel backup for salget i el-segment. Du får reference til Salgschefen i KAM og bliver en del af et engageret salgsteam bestående af 11 kollegaer. Teamet arbejder målrettet og dedikeret for at sikre, at Lemvigh-Müller er den foretrukne samarbejdspartner for vores kunder.

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte. Vi støtter velgørende formål i Danmark og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere. Der vil i jobbet være mulighed for fleksibilitet med hjemmearbejde, som følges af et stort ansvar, og for den rette vil der være store muligheder for faglig udvikling.

Dine primære opgaver bliver bl.a. at:

  • Opfølgning på kunde- og leverandøraftaler
  • Understøtte sælgerne med salgsrapportering
  • Sikre kodning af rabatter og samhandelsaftaler
  • Koordinere mellem eget team og øvrig organisation
  • Producere salgsunderstøttende materiale til sælgerne, f.eks. præsentationer, rapporter mv.
  • Ved behov deltage i kundemøder
  • Deltage i salgsmøder

 

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, da der kan være flere indgange til jobbet. Du har formentlig erfaring fra en lignende stilling, og ikke mindst en stor interesse for salg, mennesker og systemer.

Du er en erfaren bruger af IT, gerne MS Office, SAP og SAP Business Intelligence. Det er nødvendigt, at du behersker engelsk på basisniveau.

Du får en meget bred kontaktflade internt og eksternt, og det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og kan lide at kommunikere. Du trives i en dynamisk hverdag, hvor to dage sjældent er ens, og hvor der er mange opgaver, der skal løses her og nu. Det er afgørende for din succes i rollen, at du har et godt humør, et højt engagement og formår at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af organisationen. Din arbejdsstil er struktureret, omhyggelig og målrettet, og du er kendetegnet ved et stort overblik og en stærk vilje til at få tingene til at lykkes.

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konstitueret Salgsdirektør i el-segmentet, Kjeld R. Jørgensen på mobil: 40 94 96 61.

Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater, og lukker stillingen, når vi har fundet den rette. Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via QuickApply / ’Søg stillingen’.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;