Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Kommerciel og proaktiv salgskoordinator til vores KAM-team - Lemvigh-Müller A/S, Herlev

Er du struktureret, og trives du med at servicere både kunder og kollegaer med administrative opgaver? Så er du måske vores nye salgskoordinator til Lemvigh-Müllers KAM-team.

Er du struktureret, og trives du med at servicere både kunder og kollegaer med administrative opgaver? Så er du måske vores nye salgskoordinator til Lemvigh-Müllers KAM-team.

Du kommer til at arbejde hos en succesfuld leverandør til industrivirksomheder i både ind- og udland. Arbejdsdagen er styret af kundernes projekter, og sortimentet består af alt inden for tilbehør til industrivirksomhederne.

Du bliver en del vores KAM salgsteam, der varetager vores storkunder, hvor du indgår i tæt samarbejde med mange dygtige kolleger i Herlev og resten af vores lokationer på tværs af landet. Som salgskoordinator bliver det dit primære ansvar at understøtte vores KAM’ere, vores udbudskontor og projektkontor. Du refererer til Head of Commercial Excellence & KAM og dit arbejdssted bliver på vores kontor i Herlev.

Dine primære opgaver bliver:

 • salgssupport, kundeopfølgning, sikre at vores KAM’ere har så meget tid hos kunderne som muligt
 • support på projekter fra vores projektkontor
 • at supportere i arbejdet med udbudsmateriale sammen med vores udbudskontor
 • at bidrage til at udvikle nye processer der effektiviserer arbejdsgangene i afdelingen
 • ad hoc-support i forbindelse salgsafdelingens aktiviteter og deltagelse i salgsmøder
 • diverse koordinering med salg og planlægning
 • kodning af samhandelsaftaler og udarbejdelse af BI-rapporter i SAP
 • at være tovholder på opdatering af priser i samarbejde med sælgere
 • at være tovholder på arrangementer (salgsmøder, kundearrangementer m.v.)

 

Du bliver en nøglemedarbejder for hele salgsorganisationen

Din hverdag bliver alsidig, og du har en bred kontaktflade til kunder, eksterne og interne sælgere samt kollegaer i marked/indkøb og øvrige stabskollegaer. Du kommer sikkert fra en lignende stilling som salgskoordinator, salgssupporter eller business supporter, men det vigtigste er, at du er en serviceminded teamplayer, der nyder at give kompetent support og trives i en koordinerende rolle. Samtidig arbejder du struktureret og systematisk og tager ansvar for at opgaverne bliver løst, så kunden føler sig ’godt hjulpet’

Helt konkret lægger vi vægt på, at du:

 • er ekspertbruger i Office-pakken, især Excel
 • taler og skriver dansk flydende og engelsk på businessniveau
 • trives med administrative opgaver
 • er i stand til at holde flere bolde i luften ad gangen, uden at dette går ud over kvaliteten i dit arbejde
 • har erfaring med ledelse af mindre projekter
 • har et digitalt mindset og kan se optimeringsmuligheder

 

Din baggrund

Du har en relevant baggrund som bachelor i salg, sprog, administration eller anden professionsbachelor. Du er en erfaren bruger af IT, herunder Excel og øvrige programmer i Office-pakken, med flair for at sætte dig ind i nye systemer. Vigtigst er det, at du er en dygtig koordinator, og har en god forståelse for kundernes behov og kan yde den rette support.

Ydermere er det vigtigt, at du trives i et uformelt miljø – og ikke mindst, at du selv bidrager med et positivt og forandringsparat mind-set.

Gode arbejdsforhold og selvstændige opgaver

Vi tilbyder dig en mulighed for at blive en del af Danmarks førende teknik- og stålgrossist, hvor du vil komme til at arbejde hos en anerkendt, kapitalstærk leverandør med gode arbejdsforhold. Din hverdag er kendetegnet ved et miljø, hvor resultater, udvikling og trivsel vægtes højt. Samtidig får du et bredt samarbejde internt med engagerede og kompetente kollegaer og eksternt med kunder, som sikrer, at du får mulighed for fortsat at udnytte og videreudvikle din ekspertise.

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen”. Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head Of Commercial Excellence & KAM Peter Eriksen på tlf. +45 60 60 86 18. Du kan også læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;