Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

SAP Integrationsudvikler - Kolding eller Herlev

Vil du være en del af et af Danmarks førende udviklerteams og være en central del af SAP Integrationsteamet hos Lemvigh-Müller?

Vi søger i Lemvigh-Müller en SAP Integrationsudvikler til kontoret i Kolding eller hovedkontoret i Herlev. Du bliver en vigtig del af en stor og professionel IT-organisation på over 60 dedikerede medarbejdere.

En unik mulighed i en professionel og ambitiøs koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1400 ansatte, og som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi er en virksomhed, som har fokus på den gode balance mellem arbejds- og familieliv, og som gør meget for at skabe den fleksibilitet, der skal til for, at du kan forløse dit fulde potentiale. Vi støtter op om fælles indsatser og fejrer vores succeser i form af medarbejdergratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere.

Jobbet

Lemvigh Müller ved, at kontinuerlig investering i markedsledende digitale teknologier er en meget vigtig konkurrenceparameter. Derfor søger vi en SAP integrationsudvikler til styrkelse af SAP integrationsteamet.

Du får frihed under ansvar og mulighed for at skabe dig en karriere i Lemvigh-Müller, efterhånden som du sætter dit præg og påvirker virksomheden i en positiv retning.

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde og samspil med team-medlemmerne i SAP Integrationsteamet, så dine produkter dels følger best practices på området samt tilgodeser slutbrugerens behov.

En stor del af jobbet bliver at varetage flere forskellige udviklingsopgaver på samme tid – og være i stand til at prioritere din indsats.

Dine primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Levere SAP integrationsløsninger til grænseflader mellem forskellige markedsledende applikationer
 • Omskrive SAP PO integrationerne til SAP Cloud Integration og SAP API Management
 • Støtte og uafhængigt udføre projektopgaver på integrationsområdet
 • Identificere og løse problemer ved hjælp af analyse, erfaring og beslutningstagning
 • Vælge de mest relevante værktøjer / teknikker til at opfylde specifikke krav og udnytte forud leveret indhold fra SAP og andre partnere for at reducere den tekniske gæld og tid til implementering
 • Udvikle af løsninger på klientproblemer gennem anvendelse af metoder og værktøjer
 • Validere løsninger sammen med fageksperter
 • Designe og opbygge af integrationer og grænseflader, samt oprette planer for integration og test af integrationerne

 

Den rette kandidat

Du har enten nogle få års anciennitet i en teknisk stilling eller er nyuddannet indenfor en teknisk uddannelse og er interesseret i at arbejde med moderne integrationsteknologi. Derudover kan man sige om dig, at:

 • Du er ansvarsbevidst i din opgavetilgang
 • Du går detaljeorienteret til dit arbejde, men kan samtidig sætte det sidste punktum ved både små og store projekter
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring en eller flere af følgende teknologier: JAVA, C#, EDI eller integrationsudvikling

 

Dine muligheder

Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, idet du får erfaring i de nyeste teknologier indenfor SAP Cloud Integration og SAP API Management, som vil være et stort plus på dit CV. Du får engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger, der hver dag arbejder for at være højt performende teams. Vi arbejder i et uformelt miljø, og du har mulighed for i din stilling at opleve et stort selvstændigt ansvar, få gode ansættelsesvilkår og modtage sparring på højt fagligt niveau.

Interesseret?

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send kun dit CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;