Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Serveradministrator - Herlev

Vil du være med til at drive serverpark, tage applikationsdrifts-ansvar og sikre en stabil og sikker drift hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag i en central afdeling, hvor god stemning, humor, sparring og hjælpsomhed er nøgleord?

Velkommen til din nye afdeling

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-afdelingen i Herlev. Vi er nu 14 kolleger i IT drift og support og søger nu en mere til vores team. Vi lægger vægt på en god og varm tone i afdelingen og elsker et godt grin.

Vi søger en serveradministrator til vores team bestående af 2 andre serverfolk til at hjælpe til med drift af vores servere, applikationer for vores ca. 1450 kolleger rundt om i landet.

Dine opgaver vil primært omhandle følgende:

 • Drift af vores virtuelle/fysiske/cloud servere i tæt samspil med vores leverandører (Hyper-V, Windows server, Azure, O365, overvågning, etc.)
 • Drift af vores core infrastruktur services og backup.
 • Applikationsdrift af vores systemer i tæt samarbejde med leverandører og forretningen
 • Sikre en robust og sikker drift af vores systemer og services og arbejde tæt sammen med vores sikkerhedsafdeling
 • Deltage i projektarbejde ved implementering/fornyelse af systemer og infrastruktur

 

Vores forventninger til dig:

 • Udadvendt, åben og en absolut teamplayer.
 • Smilende, serviceminded og løsningsorienteret.
 • Vandt til at kommunikere på skrift og tale.
 • Du er ikke bange for selv at opsøge arbejde og stille spørgsmål til arbejdsgange.
 • Du sætter en ære i at ”binde sløjfe” på opgaver.
 • Du har arbejdet med IT-drift af systemer og servere de sidste 5 år.
 • Du har Azure (Fundamentals og gerne Administrator baggrund), Hyper-V (Images, VM Management samt Host administration), Windows Server (Windows 2012 og frem. Kendskab på ekspert niveau), Office365 (Generel administration og konfigurering).
 • Du taler og skriver dansk fejlfrit og har kendskab til engelsk på et teknisk niveau.

 

Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er Danmarks største stål- og teknikgrossist og som er en fondsejet virksomhed, med 1400 ansatte. Vi støtter velgørende formål i Danmark og fejrer vores succeser i form af medarbejder-gratialer, medarbejderudbytte, legater og meget mere. Vi tror på, at glade medarbejdere yder en bedre service, og derfor prioriterer vi din trivsel og udvikling højt.

Når du møder ind hos os, vil du blive budt velkommen i en organisation, hvor kulturen er inkluderende, opgaverne er alsidige og der er rum til at kunne udvikle sig, både individuelt og sammen med teamet. Og ikke mindst så fortæller de seneste års trivselsmålinger, at arbejdsglæden og engagementet er helt i top.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores Head of IT Operations, Kristian Wendt, på telefon +45 2149 9554.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingenNår erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;