Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Servicetekniker til højautomatiseret lager - Kolding

Vil du drive vores 26.000 m2 store lager, avancerede anlæg og omfattende robotteknologi sammen med et team af dygtige kolleger, og samtidig udvikle dine tekniske kompetencer?

Så er det dig, vi søger som vores nye servicetekniker.


Stå for fejlfinding og vedligehold

Som vores nye tekniker i Lemvigh-Müller bliver du en del af et stærkt team af 10 kolleger, der sammen står for al vedligehold af både anlæg og bygninger i centrallageret i Kolding. Du og 5 andre kolleger har særligt fokus på vores anlæg, hvor I sikrer velfungerende drift af vores 11 robotkraner på det 3.000 m2 store højlager, ca. 400 meter baneanlæg samt både nye og ældre pakkemaskiner.

"Her får du en solid oplæring, så du bliver skarp i vores anlæg og med tiden kan drive vedligeholdet selv. Når udfordringerne opstår, står dine kompetente kolleger altid til rådighed som faglig backup."
 - Morten Thomsen, Manager, som du refererer til

 

Vi tilbyder

Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet. Vi tilbyder fx:

 • Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
 • Sundhedsforsikring – giver dig mulighed for hurtig og god behandling
 • Barselsordning – med 17 ugers betalt orlov til fædre og 28 uger til mødre
 • Fondsstøtte – kan søges ifbm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

 

Du bliver en del af vores tekniske afdeling, hvor du:

 • står for teknisk og mekanisk vedligehold af anlæg samt fejlfinding på anlæg og PLC-styringer
 • løser tekniske udfordringer i pressede situationer
 • bidrager til udviklingen af vores processer, så vi optimerer driften
 • samarbejder med resten af teamet, lagerets medarbejdere, eksterne samarbejdspartnere
 • tager del i vedligeholdelse af bygninger og tilhørende faciliteter

 

Vi hjælper hinanden med at lykkes

Vi står overfor at skal bygge et nyt, højteknologisk centrallager, som øger kapaciteten, samt reducerer energiforbruget, dette bliver en spændende rejse at komme med på.

Vi har altid trivsel, sikkerhed og udvikling i fokus. Du kan se frem til at blive integreret i et team, hvor vi hjælper hinanden med at udvikle vores kompetencer – vi trives i hinandens selskab og går gerne ekstra skridt for at vi alle kommer i mål.

"Du bliver en del af et godt team, hvor vi virkelig glæder os til at høre dine gode idéer til, hvordan vi kan gøre tingene smartere. Her hjælper vi hinanden med at lykkes."
 - Morten, der ser frem til at få dig med på holdet

 

Teknisk profil med flair for automatik

 • Du har en teknisk baggrund – du er f.eks. uddannet automatiktekniker, elektriker eller anden teknisk uddannelse
 • Vi ser gerne, at du har viden om og erfaring med automatik samt teknisk og mekanisk fejlfinding fra en lignende stilling
 • Du kan kommunikere på tværs af funktioner og kulturer

 

Spørgsmål?

Er du nysgerrig på stillingen, så kontakt Manager Morten Thomsen på 2163 8702 eller moth@lemu.dk og hør mere om stillingen. I uge 21, 22 og 23, bedes du kontakte Jeannette Jensen på 6161 34 02. Der er altid kaffe på kanden, så ring gerne og aftal en tid, hvor du kan kigge forbi og se lokaliteterne.

Interesseret?

Send dit CV via ’Søg stillingen” Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

SØG stillingen


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;