Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Sr. People & Culture Business Partner - Herlev

Træd ind i et ambitiøst og engageret P&C team og gør en positiv forskel som vores nye Sr. P&C Business Partner.

Lemvigh-Müller gennemgår i disse år en spændende transformation, hvor vi finder de bedste løsninger i vores tilgang til markedet, digitalisering og ledelse, samtidig med at vi værner om vores gode kultur. Som Sr. P&C Business Partner vil du være en nøglefigur i denne udvikling, hvor du får mulighed for at omsætte strategi til konkret handling og skabe værdifulde bidrag til vores forretning.

En unik mulighed i en professionel koncern

Du bliver en del af Lemvigh-Müller, som er en fondsejet virksomhed med 1.350 ansatte, som blandt andet støtter velgørende formål i Danmark. Vi gør os hver dag umage for at skabe de bedste rammer for, at du kan have et værdifuldt arbejdsliv, hvor du kan udleve dit fulde potentiale – og samtidig have overskud til alt det andet vigtige i livet.

Vi tilbyder fx:
Overskudsdeling – gælder alle medarbejdere og fordeles efter anciennitet
Sundhedsforsikring – hurtig og god behandling, dækker også hjemmeboende børn
Barselsordning – med 13 ugers betalt orlov til fædre og 26 uger til mødre
Fleksible arbejdsformer – mulighed for hjemmearbejde
Fondsstøtte – kan søges ifm. familieforøgelse, ægteskab og børns uddannelse

Som Sr. P&C business partner spiller du en central rolle i den fortsatte strategiske udvikling af Lemvigh-Müller

Som vores nye Sr. P&C Business Partner vil du være medansvarlig for den kommercielle del af vores organisation, herunder blandt andet Marketing og Teknisk Salg, som sidder på vores forskellige lokationer i Danmark.

Du vil i samarbejde med den øverste funktionsledelse udarbejde planer over årets P&C-aktiviteter. Du leverer sparring og rådgivning inden for hele P&C-området og arbejder tæt sammen med ledere på flere niveauer i organisationen. En vigtig del af dit job bliver ligeledes, at du bidrager til videreudvikling af P&C-funktionen generelt.

Dine opgaver mere konkret:

  • Samarbejde tæt med ledelsen og ledergrupperne man supporterer for at forstå forretningsbehovene og identificere initiativer, der understøtter virksomhedens strategiske mål.
  • Udarbejde og gennemføre lederuddannelse i samarbejde med interne og eksterne kolleger
  • Udvikle og implementere P&C agendaen, herunder talentudvikling, præstationsstyring, og medarbejderengagement.
  • Drive effektive P&C-processer, herunder performance management og team udvikling.

Du vil blive en af de tre P&C Business Partnere med reference til P&C Direktør Mads Hay Pedersen. Teamet består derudover af to Talent Attraction Partners, en Reward Specialist, en Lønchef og en Arbejdsmiljøchef. Du vil få base på vores hovedkontor i Herlev, men enkelte rejsedage til vores øvrige lokationer, må forventes.

Læs nedenfor, hvilke ord, Direktør for People and Culture, Mads Hay Pedersen sætter på stillingen.

"Som sparringspartner for en stor del af vores kommercielle ledere er det vigtigt, at du har forretningsmæssig forståelse og formår at omsætte organisationens behov til konkrete initiativer i samarbejde med dine kompetente kolleger i P&C. Du får her muligheden for at blive en del at et team med særdeles høj arbejdsglæde, uformel omgangstone og smittende humør, samtidighed med en stor fleksibilitet og selvstændighed i dagligdagen."

– Mads Hay Pedersen

 

Du er en erfaren og selvstændig P&C Business Partner, der er fortrolig med rollen

Vi søger en erfaren P&C Business Partner med en solid baggrund inden for HR. Du er fortrolig med at arbejde tæt på forretningen og har tidligere været involveret i transformationsprocesser. Din teoretiske ballast omfatter sandsynligvis en kandidatgrad indenfor HR, organisation, erhvervspsykologi eller lignende. Derudover er det vigtigt, at du trives i en dynamisk organisation og drives af at levere resultater, der gør en forskel.

Muligheden for at arbejde selvstændig med dit forretningsområde motiverer dig, og organisationen mærker dit engagement. Med din hands-on tilgang spreder du energi og engagement omkring dig. Evnen til at opbygge gode relationer og kommunikere effektivt på alle niveauer i organisationen er en af dine styrker. Du har en analytisk tilgang til problemløsning og trives med en bred portefølje af opgaver.

Sådan søger du jobbet

For at blive en del af Lemvigh-Müller skal du sende dit CV via ’Ansøg’ hurtigst muligt.

Vi arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt, og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte TA Partner Caroline Alhof på telefon 2018 9919.

Vi genopslår nu denne spændende stilling, da vi ønsker at finde den helt rigtige kandidat, som kan fuldende vores team.

Lemvigh-Müller ser mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med DI´S Diversitets Løfte. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Du behøver kun at sende os dit CV – og undlad gerne billede, oplysning om alder og lignende, da vi arbejder aktivt med at mindske risikoen for bias i rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG Stillingen


Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer:
I Lemvigh-Müller håndterer vi alle vores rekrutteringer internt, hvorfor vi frabeder os uopfordrede henvendelser i den henseende.


Når erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen.


;