Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Strategisk projektleder med IT-erfaring - Lemvigh-Müller A/S, Kolding eller Herlev

Har du en god forretningsforståelse samt flere års erfaring med projektledelse fra IT-projekter, så er det muligvis dig vi søger som vores nye projektleder til Lemvigh-Müller.

Vi har i Lemvigh-Müller en ambition om at være førende i branchen, og vi er midt i en større transformationsproces for at sikre og styrke vores markedsposition. Det gør vi blandt andet med et strategisk fokus på øget digitalisering og står derfor over for en række forretningsprojekter, der skal realisere nye digitale muligheder.

En unik mulighed i en professionel koncern

Du indgår i et mindre team af engagerede projektledere, der arbejder med hvert sit område af strategiske projekter, og har reference til Porteføljelederen. Du vil få ansvaret for 1-2 projekter, herunder ansvarlig for at sikre projektets fremdrift, så ønskede værdier opnås gennem levering af de aftalte leverancer til aftalt tid, ressourcer og kvalitet. Du vil have et tæt samarbejde med projektejeren og øvrige stakeholders, herunder i særdeleshed vores IT-afdeling. Du kan enten arbejde fra vores kontor i Kolding eller på vores hovedkontor i Herlev, afhængig af din egen geografiske placering. Du må dog forvente at skulle besøge vores forskellige lokationer.

Konkret arbejder du med:

 • At lede projektet samt at styre de tildelte ressourcer og økonomi for opnåelse af projektets leverancer
 • Interessent-håndtering - sikre kommunikation om projektet både eksternt og internt
 • Excellent planlægning af leverancer og afhængigheder
 • Udvikle og fastholde brugen af Lemvigh-Müllers Projekt Governancemodel
 • Facilitere, lede og motivere Projektgruppen, så der kan holdes fokus på projektets mål og skabes fremdrift
 • Realisering af projektets løsningsleverancer og resultatopnåelse
 • Løbende afrapportering og opfølgning på projektets økonomi, scope, ressourcer og tid
 • Være delagtig i overgangen fra projekt til drift

Ovenstående betyder, at du skal evne at håndtere mange interessenter og stakeholders og sikre, at den rette kommunikation tilfalder de rette, og til rette tid. Derfor er du relationsskabende og har evner i tværorganisatorisk samarbejde.

Vi er teamplayers med et digitalt mind-set

Du får store frihedsgrader, som følge af et stort ansvar og gode muligheder for personlig- og faglig udvikling. Du bliver en del af et team, hvor sparring, videndeling, høj faglighed og professionelle løsninger er omdrejningspunktet.

Lemvigh-Müller er en velkonsolideret, og videnstung virksomhed, der omsætter erfaring til fremtidens løsninger. Derfor er der tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel både internt og hos kunderne.

Som person er du ansvarsbevidst, udadvendt og initiativrig med en stærk personlighed. Herudover besidder du et godt humør og er en god teamplayer. Du har en udpræget struktureret arbejdsform, og du sikrer på egen hånd, at opgaverne bliver løst samtidig med, at du trives med at samarbejde på tværs – og du værdsætter en dynamisk hverdag.

Den ideelle kandidat har

 • En relevant akademisk uddannelse med projektledelse som valgfag kombineret med en PRINCE 2, IPMA eller har diplomuddannelsen i projektledelse
 • Flere års erfaring med projektledelse fra såvel store som små tværgående strategiske projekter
 • Erfaring med at arbejde agilt
 • Erfaring med at drive IT-projekter i detaljen, herunder indgående kendskab til de aktiviteter der knytter sig til software development life cycle
 • Taler, læser og skriver dansk flydende, og du kan begå dig på engelsk

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send ansøgning og CV via ’Søg stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Porteføljeleder Gitte Laursen på telefon +45 2422 4935.

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;