Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Studentermedhjælper - Kolding og Herlev

Brænder du for data og systemer kombineret med en stor kontaktflade er studiejobbet her måske noget for dig?

Lemvigh-Müllers Supplier Data Management team håndterer produktdata for mere end 500.000 varenumre og har et tæt samarbejde med Marked-Indkøb organisationen samt stor leverandørportefølje. Vi søger til afdelingen studentermedhjælpere, som sammen med dygtige kolleger i teamet kan bidrage til, at virksomhedens systemer afspejler valide data i overensstemmelse med lovmæssige specifikationer og Lemvigh-Müllers Governance.

Du kommer til at arbejde med indhentning og validering af produkt- og bæredygtighedsdata og opdatering af data i Lemvigh-Müllers PIM-system.

Du får følgende hovedopgaver:

  • Indhentning af produkt- og bæredygtighedsdata data hos leverandører i ind- og udland
  • Opdatering og vedligehold af produktdata i PIM-system
  • Løse ad hoc-support på tværs af Supplier Data Management

 

Din profil

Det er væsentligt, at du er struktureret, analytisk, systematisk og omhyggelig. Du er imødekommende og motiveres af at tage ansvar for egne opgaver samtidig med at du er garant for høj kvalitet i din opgaveløsning.

Det er en fordel hvis du har et kendskab til Excel. Vi ser gerne at du et skarpt blik for detaljen, har systemforståelse samt er en dygtig teamplayer. Derudover er det nødvendigt, at du behersker engelsk i skrift og tale.

Vi har et ønske om at du som minimum har 1 sabbatår.

En spændende jobmulighed i en professionel og fagligt ambitiøs koncern

Vi tilbyder dig en 37 timers stilling og muligheden for at blive en del af Danmarks førende stål- og teknikgrossist, hvor du vil komme til at arbejde i et fagligt ambitiøst miljø kendetegnet ved uhøjtidelig professionalisme, stort engagement og naturligt fokus på at skabe vækst og udvikling. Du vil blive en del af et team med fokus på et godt arbejdsmiljø og ikke mindst dygtige og engagerede kolleger. Vi prioriterer din trivsel og udvikling højt.

Vi tilbyder blandt andet:

  • En god personaleforening der laver sjove events og gode fester.
  • Frokostordning
  • Flad struktur med højt til loftet – ingen spidse albuer.
  • Gode udviklingsmuligheder.

 

Er du interesseret?

Synes du stillingen lyder interessant, så send dit CV via ’Søg Stillingen’ hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller her på www.lemu.dk, og ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Leader, Charlotte Larsen, på telefon +45 2034 1440

I Lemvigh-Müller ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

SØG stillingen i Kolding

SØG stillingen i HerlevNår erfaring skaber fremtid
Overalt, hvor der produceres, bygges, monteres og installeres, er der hver dag mange ting, som skal falde i hak. Her kan en samarbejdspartner med erfaring, muskler og orden i sagerne gøre hele forskellen. Så alting bare kører, som det skal – også i morgen. Det har Lemvigh-Müller sørget for siden 1846 som Danmarks største stål- og teknikgrossist og førende forretningspartner for industrien, byggeriet og installationsbranchen


;