Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Teamleder til IT Service Desk i Herlev - Lemvigh-Müller A/S

Vil du stå i spidsen for IT Service Desk hos Danmarks største stål- og teknikgrossist? Og har du lyst til en hverdag i en central afdeling, hvor god stemning, sparring og hjælpsomhed er nøgleord?

Velkommen til din nye afdeling

Vi er ved at forstærke vores digitale ressourcer i IT-afdelingen i Herlev. Vi er i alt 17 kolleger, og som en del af vores team kan du se frem til at spille en central rolle i Danmarks førende stål- og teknikgrossist. Samtidig får du stor frihed i hverdagen til at nå dine mål – det er nemlig dig, der sætter retningen for dit område.

Få en nøglerolle og bring din viden i spil

Vi søger en Teamleder til vores Service Desk, der udover personaleledelse har til ansvar at sikre et tilfredsstillende kvalitetsniveau i vores supportydelser og via ITIL-processer til stadighed at effektivisere arbejdsgange og procedurer, som optimerer kvaliteten af afdelingens supportopgaver. Du deltager selv aktivt i de opgaver, der løses i afdelingen og arbejder på de mest optimale løsninger med teamet.

Service Desk består af 6 medarbejdere, som yder 1. og 2. linje support til vores 1300 medarbejdere placeret på vores 24 lokationer i landet, hvor størstedelen er ansat i Herlev, Kolding, Odense og Randers. Service Desk har yderligere ansvaret for incident, service request og problem management-processerne.

Du vil indgå i ledergruppen for IT Drift og Support, hvor vi arbejder tæt sammen om den strategiske og operationelle styring af afdelingen. Vi lægger vægt på at støtte og supplere hinanden – gerne med humor og en uformel tone.

Mere konkret indebærer det, at du:

 • Er daglig leder af Service Desk teamet på 6 medarbejdere
 • Skal videreudvikle og effektivisere ITIL-processer og -procedurer
 • Aktivt bruger rapportering på baggrund af SLA
 • Er ansvarlig for IT-udstyr samt tilhørende Asset Management
 • Yder brugersupport på interne systemer for Lemvigh-Müllers medarbejdere
 • Bidrager til træning i arbejdspladsen
 • Er ansvarlig for slutbruger-/ledelseskommunikation ifm. akutte driftsforstyrrelser
 • Tager proaktiv/reaktiv aktion på indrapporterede it-sikkerhedshændelser.

”Det vil være dig, der sætter struktur på Service Desk-området og sørger for, at vores brugere får rettidig og relevant hjælp,” fortæller din kommende leder, IT-driftschef Michael Knudsen.

Erfaring med Service Desk/IT-supportleverancer og ITIL-processer

Som person er du god til at kommunikere og udfordre status quo, og du er i stand til at tænke endnu smartere, end vi allerede gør.

 • Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra en lignende rolle
 • Du har gode IT-kundskaber og stor erfaring med ITIL-processer
 • Du behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale
 • Du evner at opbygge processer, procedurer og arbejdsmetoder, som strukturerer hverdagen for dig og dit team, og i den forbindelse vil du være med til at implementere ITIL
 • Du har erfaring som personaleleder og har bevist, at du med dit engagement kan motivere og coache dine medarbejdere til at skabe gode resultater
 • Du har en temaorienteret ledelsesstil og kan samtidig udvise selvstændighed og gennemslagskraft
 • Du trives med at kunne overskue en problemstilling fra oven, for derefter at gå praktisk og resultatorienteret til værks.
 • Du er fokuseret på at komme i mål - både i forhold til teamets som egne mål

Er du interesseret?

Ønsker du at søge denne stilling, så klik på ”Søg stillingen” nedenfor. Vi holder løbende samtaler med relevante kandidater og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT Driftschef Michael Knudsen, Mobil 2021 2527.

Vi glæder os til at høre fra dig

SØG stillingen


Hos Lemvigh-Müller arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi nemlig erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater.

;