Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Spansk håndværktøj på hylderne hos Lemvigh-Müller

Stål- og teknikgrossisten har Irimo i sortimentet – et brand, der lever op til markedets stigende efterspørgsel på kvalitet og leveringssikkerhed

Irimo består af håndværktøj inklusive hamre, skruetrækkere, fast- og topnøgler, momentnøgler, luftnøgler, tænger samt hjælpeværktøjer såsom arbejdslamper til anvendelse inden for håndværk, industri og vedligeholdelse.

Se alle irimo produkter i webshoppen

”Irimo dækker næsten ethvert tænkeligt behov inden for håndværktøj. Vi producerer og lagerfører cirka 2.000 varenumre og med et distributionscenter så tæt på som i Holland, er vi i stand til at levere langt det meste meget hurtigt herhjemme”, siger Lars Jørgen Andresen, salgschef hos SNA Europe, som udover at have Irimo i sortimentet også har svenske Bahco.

Håndværktøj i høj kvalitet og unikt design 

Som en del af SNA Europe er det naturligt, at der bliver trukket på Bahcos topmoderne produktionsfaciliteter, når der skal produceres Irimo-håndværktøj. Det gælder blandt andet for hårdt belastede værktøjer som skruetrækkere, hvor klingerne er produceret af Bahco, mens de komfortable tokomponent-håndtag er Irimos eget design.

Andre værktøjer som tænger, top- og fastnøgler er fremstillet hos anerkendte producenter i Europa og Asien.

Læs mere på Irimos hjemmeside

;