Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Bliv effektiv med lavfriktion!

Slå til nu: Få tophurtig installation og lavere totalomkostninger med kabelrør med lavfriktion

Det halogenfri, stive og brandhæmmende installationsrør med muffe har en inderside med lavfriktion, som gør det nemmere for dig, når du trækker kabler i rør. Installationsrørene har stivhedsklasse 320N, og kan bruges i barske miljøer i et temperaturområde fra -25 til +105 grader.

Sådan virker det

Indvendigt er rørene belagt med Topspeed, et særligt materiale der nedsætter trækmodstanden med helt op til 70 procent og overflødiggør brugen af smøremiddel. Med lavfriktionsrør er det derfor nemt og hurtigt at trække kabler i rør - også ved længere kabeltræk eller når installationen skal udvides. Ud over at rørene er belagt med Topspeed er der også udviklet en lavfriktions-søgefjeder.

Gør arbejdet endnu mere effektivt

For at gøre installationen endnu mere effektiv kan du bruge den unikke søgefjeder med lavfriktionsegenskaber. Systemet er smidigt og nemt at arbejde med - og kan klare de fleste opgaver. Rørene findes både som plast og halogenfri i størrelser fra 16-110 mm.

Slå til nu

Log ind øverst på siden og klik på produkterne på siden for at se de skarpe priser på søgefjedersystemet og installationsørene med lavfriktion.

Fakta om lavfriktionsrør

  • Reduceret trækmodstand – helt op til 70 pct.
  • Mulighed for længere kabeltræk
  • Hurtigere installation
  • Intet behov for smøremiddel
  • Hurtigere bearbejdning ved udvidelser
  • Lavere totalomkostninger

Bemærk, tilbuddene gælder kun til og med d. 30. april 2017.
;