Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Spar på energien med ny funktion i DALI-sensorer

Få en optimal kombination af brugerstyring og energioptimering med den nye, smarte funktion fra Niko-Servodan, som aktiveres via smartphone

Tidligere er dagslysstyringen blevet sat ud af kraft ved manuel styring af lyset i et lokale, da man via tryk eller potentiometer sørger for at lysniveauet bliver ens i alle dagslyszoner – også selvom om der allerede er tilstrækkeligt med lys.

Man kan derfor risikere, at man tidligt på dagen manuelt indstiller et lysniveau, som forbliver uændret, indtil lokalet forlades sidst på eftermiddagen. Reelt betyder det, at installationen dagen igennem ikke er energioptimeret, og man får et unødvendigt højt energiforbrug.

Men med DALI-sensorerne fra Niko-Servodan får dine kunder nu mulighed for at energioptimere – selv ved manuel styring. Dagslysstyringen, og derved energioptimeringen, fortsætter med udgangspunkt i det lysniveau, som man manuelt har indstillet. Først når lokalet forlades, eller ved aktivt tryk, vil dagslysstyringen vende tilbage og følge det LUX-niveau, som installationen er konfigureret med som standard.

Find funktionen i appen

Den nye funktion kaldes ’Brugerdefineret luxindstilling’ og aktiveres via appen Niko Sensor Tool under menuen: Tilpas konfiguration/Avancerede indstillinger/Brugerdefineret luxindstilling. Funktionen er tilgængelig på nye DALI-sensorer fra Niko-Servodan. 

Læs også: Enkel konfiguration af sensor med Niko Sensor Tool

;