Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nye rækkeklemmer med push in-teknologi

Modulære rækkeklemmer med push in-teknologi kan anvendes i forskellige elektriske installationer – fra milliampere signaloverførsel til kraftige strømforsyninger. Og det sparer tid

Phoenix ContactPhoenix Contact har opgraderet det modulære rækkeklemmesystem CLIPLINE complete med en push in-teknologi, der fungerer i henhold til trykfjederprincippet, som betyder, at lederen stikkes direkte ind uden behov for at åbne klemmen først.  

Takket være de højtlegerede ståltrykfjedre, som presser lederen mod strømbjælken, bruger man hele 50 % færre indstikskræfter for at installere lederen. Det reducerer fortrådningstiden, og dermed får man mere tid til andre opgaver i forbindelse med opsætningen af maskiner og anlæg.

Undgå fortrådningfejl

Serien består af forskellige størrelser af klemmer og kan derfor dække alle behov – lige fra de helt små og mellemstore ledertværsnit på 0,14 mm2 og 16 mm2 til de helt store på 150 mm2.

Det samme tilslutningsprincip bliver brugt i alle klemmerne – fjederen giver den nødvendige kraft til en programmeret, solid kontakt mellem leder og strømbjælke. Og en tydelig opdeling imellem ledertilslutning og betjening udelukker fortrådningsfejl, så det er ikke muligt at tilslutte ledere forkert.
Phoenix Contact

Også til bygningsinstallation

Mikroklemmerne kan ikke kun bruges i elektriske installationer – de er også velegnede til bygningsinstallationer. Installationsvarianten MPI 1,5 (som p.t. er verdens mindste rækkeklemme) er godkendt ifølge IEC 60998-2-2 standarden. Den opfylder de forstærkede testkrav og må anvendes i fordelingsdåser i bygninger.

Vil du vide mere?

Se produktsortiment her

;