Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Hurtig og effektiv beskyttelse af kabelender

Med to produkter fra 3M kan du spare både tid og bøvl, når du skal beskytte kabelender

Mange elektrikere og montører bruger varmekrymp til at beskytte kabelender – men det er ofte en meget tidskrævende og besværlig opgave, som typisk kræver en gasbrænder. 3M har to løsninger, som gør den arbejdsgang meget lettere og hurtigere – faktisk kan det tage helt ned til kun et minut.

3M koldkrymp endekapper3M

Koldkrymp endekapperne installeres enkelt, hurtigt og rent uden brug af varme, ild eller fedtstof. De leveres opspændt på en plastspiral kaldet ’zip-core’, og når plastspiralen trækkes ud, krymper endekappen ned over rør- og kabelenden og danner et konstant radialt pres på røret og/eller kablet. Det sikrer en tæt forsegling.

3M koldkrympematerialet er modstandsdygtig overfor vand, slid, svampeangreb, syrer, alkalier, UV-stråling samt ozon, og funktionen påvirkes ikke af frost eller overophedning under transport eller lageropbevaring. Det kan hurtigt afmonteres med en kniv uden at efterlade nogen form for lim og/eller fedtstofrester.

Scotch® VM Tape3M

Scotch® VM (vinyl-mastik) kaldes også for en ’2 i 1’-tape. Det skyldes, at den består af en stærk vinylryg, som beskytter mod vejrlig og sollys (UV) samt et fedt mastik-klædestof, som forsegler emnet. Tapen yder en god mekanisk beskyttelse og elektrisk isolering af endeafslutningen, og har en anvendelsestemperatur på helt ned til minus 18 grader. Derudover er den nem at montere – klip blot cirka 20 cm af, fold det om kabelenden og tryk godt til.  

Vil du vide mere?

Klik på produktet for mere information.
;