Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lav dine egne belysnings­beregninger

Vi har gjort det let og hurtigt for dig at beregne belysningsløsninger med vores mest solgte armaturer på pc, tablet eller smartphone

Har du en belysningsopgave, du skal have beregnet? Så har vi et værktøj til dig, som gør det både lettere og hurtigere at beregne og løse:

Se de armaturer du kan regne på

Vores lysberegner virker på en lang række belysningsarmaturer til påbygning, indbygning og nedhængning i vores sortiment, og flere kommer løbende til. Det er lige meget, om du foretrækker at arbejde fra din PC hjemme på kontoret, eller du har brug for at finde en løsning ved hjælp af din tablet eller smartphone, mens du står ude hos din kunde. Lysberegneren virker på alle Apple- eller Android-enheder samt almindelige computere.

Hurtigt i gang med løsning

Udgangspunktet er oversigten over belysningsarmaturer på lemu.dk. På omkring 500 produkter er der en knap, som sender dig direkte til et beregningsværktøj. Hvis du er logget ind, kan du også se, hvilke armaturer der er på lager lige nu. Det er en stor hjælp, hvis du vil i gang med at montere en løsning så hurtigt som muligt.

Du vælger selv, om du vil starte fra bunden eller tage udgangspunkt i en eksisterende installation. Dermed er det også let at regne på en renoveringsopgave, hvor armaturerne skal udskiftes 1:1.

Beregneren udfører arbejdet

Når du har valgt et armatur til din opgave, skal du blot indtaste nogle få oplysninger om det rum, det skal monteres i. Herefter udfører beregneren resten af arbejdet. Hvis du har brug for at dokumentere dit løsningsforslag over for din kunde eller i dit administrationsarbejde, kan du få lysberegneren til at vise resultat og forudsætninger som pdf. Så kan du bruge din tid på de opgaver, der skaber mest værdi for din forretning.

Se hvor let det er ....

Vores hurtige lysberegner er fortrinsvis beregnet til enkle belysningsopgaver, for eksempel rektangulære eller kvadratiske enkeltrum. Selv om den indregner alle vigtige parametre, er resultatet vejledende. Aspekter som symmetri, placering af arbejdspladser i rummet samt eventuelt øvrig belysning i rummet bør indgå i projekteringen af den samlede løsning. Hvis du har brug for hjælp til en beregning, er du som altid velkommen til at kontakte vores belysningsteknikere. Ring til 3695 7308 eller skriv til belysning@lemu.dk