Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lynhurtigt overblik over elektrikerens hjælpemidler

Vores El lynkatalog gør det lettere for travle elektrikere at sørge for, at alt det vigtigste til lageret og servicevognen er på plads

Få håndværkere har brug for så mange typer værktøj som elektrikere. Ud over almindeligt hånd- og elværktøj skal du som elektriker bruge en lang række specialværktøjer og ofte også måleinstrumenter for at løse dine opgaver effektivt og fagligt korrekt. Dertil kommer forbrugsvarer til for eksempel rensning og aftørring, personligt sikkerhedsudstyr og meget andet, der er med til at få en travl håndværkerarbejdsdag til at hænge sammen.

Alle de remedier gør indkøb og lagerstyring til en udfordring, men nu har vi gjort det lettere at sørge for, at alt, hvad en elektriker har brug for, er på plads på lageret eller i servicevognene. Udvalget i vores El lynkatalog på 172 sider er baseret på solid erfaring i, hvad elektrikere bruger mest, og hvilke produkter de foretrækker.

Let adgang til materielEl-lynkatalog

”Elektrikere færdes både i byggeriet og i industrien, og mange af dem når at komme omkring til flere typer opgaver i løbet af en enkelt arbejdsdag. Hvis effektiviteten skal holdes i top under de forhold, er det vigtigt, at de altid har let adgang til det materiel, de skal bruge. Det har vi taget udgangspunkt i, da vi sammensatte sortimentet i vores El lynkatalog”, siger Morten Petersen, der er vores category manager for værktøj og tekniske artikler. 

Lemvigh-Müllers El lynkatalog giver et nemt og hurtigt overblik over det værktøj og tilbehør, du har mest brug for i løbet af en arbejdsdag - fra befæstelse,  håndværktøj og instrumenter til personligt beskyttelsesudstyr. Det fungerer både som et kompakt opslagsværk og som en huskeseddel, der gør det let og hurtigt at finde det, du lige står og mangler. Kataloget har selvfølgelig EAN-numre og stregkoder, så du let og hurtigt kan hente flere oplysninger eller afgive en bestilling med vores indkøbsapp LMe-mobil. 

Her får du kataloget

El lynkataloget kan hentes i trykt udgave i vores 23 håndværkerbutikker over hele landet eller læses som iPaper på lemu.dk

Se kataloget her
;