Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Udvid din forretning med intelligent lys

Det er ikke kun store virksomheder, der kan få fordelene ved moderne belysning. Du kan nu tilbyde Interact Pro til både små og mellemstore virksomheder.

Interact Pro er designet til små og mellemstore virksomheder for at give dem trådløs intelligent belysning. De kan tilpasse belysningen til medarbejdernes behov for større medarbejdertilfredshed og effektivitet, og LED-lyskilder og -armaturer giver betydelige energibesparelser.

Der er data til forskel

Endnu en af de helt store fordele er, man kan samle og analysere data. Som installatør bliver du dermed også en værdifuld rådgiver, der kan hjælpe virksomheder med at tilpasse systemet og hurtigt få info om systemets sundhedstilstand, indstillinger, forbrug og automatiseringer.

Med det webbaserede dashboard kan du overvåge dine projekter, få notifikationer og advarsler ved fejl i belysningen samt løbende få værdifuld indsigt.

Nem at installere

Også for installatøren er der fordele. Med Interact Pro-appen kan du hurtigt klare indkøringen af lysstyringen via smartphone. Også dine kunder får mulighed for at indstille deres belysning med deres telefon.

Sikker overgang til smart belysning

Interact Pro fungerer sammen med Interact Ready LED-armaturer, lyskilder og sensorer fra Philips, så du får en integreret belysningsinfrastruktur, og som installatør får du en sikker overgang til intelligent belysning.

Lysstyring helt uden brug af styringskabler

Ved hjælp af ZigBee-moduler i alle armaturer, lyskilder og sensorer, behøver du ikke længere at trække styringskabler. Du fjerner blot det gamle armatur og installerer det nye Interact Ready. Takket være tovejskommunikation udveksles data trådløst med den mobile app og dashboardet. Det kommer til at spare dig rigtig meget tid på opgaven. 

Sådan virker Interact Pro

Med det intuitive dashboard og den mobile app kan du optimere belysningen og skabe den perfekte atmosfære, der passer til formålet, tidspunktet på dagen, sikkerhedskravene eller lokaliteten.

Sensorer og vægkontakter kommunikerer sammen og kan opgraderes, hvilket betyder, at du og dine kunder er rustet til ændringer i fremtiden.

Fordele for dig som installatør

  • Hurtig og nem opsætning igennem den intuitive app til iOS og Android
  • Et nemt og enkelt overblik over alle de projekter du har idriftsat på dashboardet
  • Opdag og reager hurtigt, hvis der skulle opstå problemer på et belysningsanlæg

Fordele for din kunde

  • Mulighed for nemt at tilpasse lysindstillingerne
  • Opnå yderligere besparelser ved tilstedeværelsessensorer og dagslysregulering
  • Værdifulde indsigter i energiforbrug, belysningsindstillinger og automatisering af lyset

 

Kom i gang i dag

Interact Pro fungerer med Interact Ready CoreLine-armaturer, MasterConnect LED-lysrør, vægkontakter og sensorer – og det er så enkelt, at det kan aktiveres med Philips' mobile app. 

Vil du vide mere?

Klik videre her på siden eller læs mere om Interact Pro på Philips' hjemmeside.

Hent brochure: Interact Pro intelligent trådløs belysningsløsning >>
;