Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Skab kreativt lys med ny dansk lampeklassiker

Ny og markant dansk pendel med klassikerpotentiale gør det let at skabe kreative løsninger hos din kunde.

Hvert år bliver der tegnet nye såkaldte designlamper i hundredvis. Mange af dem bliver masseproduceret i tvivlsom kvalitet og er beregnet til at blive brugt i kort tid og erstattet af andre døgnfluer.

Men en gang imellem bliver der skabt en lampe, der peger mod en fremtid som indretningsklassiker med langtidsholdbare kvaliteter.

Matcher ambitiøse miljøer

Sådan en lampe er pendlen WUM, og nu kan du købe den hos Lemvigh-Müller. Med WUM får du mulighed for at skabe helt unikke belysningsløsninger til din kunde – i en kvalitet der matcher de mest ambitiøse miljøer.

WUM er ikke spyttet ud af en anonym lampefabrik på den anden side af kloden. Den er bygget med faglig stolthed af danske håndværkere, og det kan både ses og mærkes. På det smedefremstillede lampehus i stål, kobber eller messing, på den elegante og dekorative egetræsstav og på det omhyggelige lakererarbejde.

WUM er skabt af det nye danske interiørdesignbrand woodUmix

Bæredygtig og langtidsholdbar

WUM er skabt i det kreative miljø Musicon i Roskilde, hvor den nye danske designvirksomhed bor dør om dør med kulturinstitutioner og boliger. De virksomheder, som bidrager med komponenter til WUM, ligger alle i det østsjællandske område. Det er en naturlig konsekvens af en grundlæggende filosofi om samvittighedsfuld og bæredygtig produktion i forhold til klima, miljø og social ansvarlighed.

Arkitektonisk farveskala eller metalfinish

Lakerede pendler fra WUM kan leveres i en række moderne farver samt udvalgte farver fra det arkitektoniske farveunivers skabt af den schweizisk-franske arkitekt og designer Le Corbusier. Det gør det nemt og oplagt at matche WUM ind i miljøer med Le Corbusiers-farver, som også bruges af producenter af bl.a. vægfliser, tapet og maling. Alle pendler fra WUM har E27-fatning for frit valg af lyskilde.

Smukt lys til en skarp pris

Alle pendler fra WUM har E27-fatning for frit valg af lyskilde, og lige nu har vi et stærkt tilbud på lyskilder, der passer perfekt til WUM. Philips Classic LED filament giver et varmt, smukt og karakteristisk lys og sætter prikken over i’et i din WUM-installation. Vi har tilbud på Philips Classic LED filament 806 lm med fast eller dæmpbart lys.

Køb den her

 

Samarbejde om materialevalg

Når en WUM pendel i lakeret stål bliver lagt på lager hos Lemvigh-Müller, er det faktisk anden gang, den er på besøg hos os. Lemvigh-Müller leverer nemlig den stålplade, WUM er fremstillet af. Under udviklingsarbejdet stødte producenten på udfordringer i forhold til at opnå en tilstrækkeligt god finish på de færdiglakerede pendler. Det blev løst i samarbejde med en af Lemvigh-Müllers markedschefer, der fandt frem til en koldvalset pladekvalitet, som i kraft af en særlig jævn og ensartet overfladekvalitet lever op til WUM’s høje finishkrav. 

 

Se alle WUM pendler

;