Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Gør det nemt med Perfect Fit - 3D-printede downlights fra Philips

Slip for udskæringshuller, der ikke passer - Har du også stået i den situation, at den eksisterende udskæring ikke passer til montering af de nye downlights? Så er der hjælp at hente med Greenspace Perfect Fit 3D-printede downlights, der garanterer en perfekt pasform.

Fordele ved Philips Perfect Fit downlights

  • Stop med at spilde tid på at søge efter standard downlights og tilpasningsringe, der passer til dit projekt.
  • Nem konfigurering af downlights i det ønskede mål sikrer hurtig installation – Perfect Fit er 100 % garanteret til at passe – uden brug af tilpasningsringe.
  • Ser godt ud ved montering og ingen risiko for farveforskel.
  • Dækker udskæringsmål fra 150-280 mm

Gå til 3D-konfiguratoren her

Philips 3D-printet belysning understøtter den cirkulære økonomi

Med Philips 3D-printet belysning transformerer Signify igen belysningsindustrien med en revolutionerende ny teknologi. Vi er stolte af at kunne afkrydse mange bæredygtighedsbokse med vores innovative belysningsprodukter. De materialer, vi bruger til vores 3D-printede armaturer, er lavet af 100 % genanvendeligt polycarbonat. Vi fastholder vores fokus på en helt grøn produktlivscyklus – fra design til produktion til genbrug og genanvendelse.

Læs mere om bæredygtighed som standard her

 

Tre grunde til at vælge 3D-printet belysning

Understøtter til den cirkulære økonomi
Vi er forpligtet til at sænke vores CO2-aftryk. Vores 3D-printede armaturer er genanvendelige og er med til at reducere miljøpåvirkningen. Vi bruger 100 % genanvendeligt polykarbonat uden brug af skruer eller maling, og i vores Perfect Fit downlights er 65 % af printmaterialet allerede genbrugt polykarbonat. Vores koncept gør det muligt at genbruge materialer igen og igen.

Et skræddersyet design
Uanset om du leder efter downlights i en bestemt farve, størrelse eller udskæring, så har vi løsningen. Vi tilbyder uendelige kombinationer af former, farver og belysningsmuligheder. Funktionelle og dekorative designs går hånd i hånd for at opnå den effekt og det design, der er ønsket.

Kvalitetsbelysning du kan regne med
Som en global leder inden for belysning, udvikler, designer, fremstiller og markedsfører vi innovative og energieffektive belysningsprodukter, systemer og tjenester. Vores LED-belysning er fremstillet af kvalitetsmaterialer og opfylder derfor de krav, du forventer af et Philips-belysningsprodukt.

 

 

 

;