Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Top 5: Berygtede elektrikere

Elektrikere er ordentlige mennesker – langt de fleste i hvert fald. Der er dog enkelte skæve skruer i sortimentskassen. Her får du en håndfuld til skræk og advarsel

1) Kunstsamleren

”Jamen, Pablo gav dem til mig som tak for mit gode arbejde”. Det var, sådan cirka, forklaringen fra den ældre, franske elektriker, der pludselig huskede, at han havde 271 malerier af den verdensberømte maler Pablo Picasso stående i sin garage.
Mød kunstsamleren her

2) Fodboldmanageren

Der er damer i fodbold. I hvert fald lykkedes det en 64-årig skotte og tidligere elektriker at få hanstikket monteret i så meget som 26 hunstik, da Leicester City vandt det engelske mesterskab – simpelthen fordi han ligner holdets italienske manager Claudio Ramieri.
Mød fodboldmanageren her

3) Plastickirurgen

Som elektriker har man rigtig mange kompetencer. Rådgivning om brystforstørrende operationer er ikke umiddelbart en af dem – selvom det også er en form for installationsarbejde. Ham her skulle i hvert fald have holdt sig til tekniske installationer.
Mød plastickirurgen her

4) Majestætsfornærmeren

Det kan være svært at lægge skurvognsjargonen af sig. I hvert fald kom en engelsk elektriker på filmsettet til BBC’s gør det selv-program ’DIY SOS’ galt af sted, da han tiltalte de engelske prinser, William og Harry, som ’Deres kongelige pølser’.
Mød majestætsfornærmeren her

5) Tegneseriefiguren

Svenske Pixee Fox, der er tidligere elektriker, er mere forfængelig end de fleste indenfor faget og både berømt og berygtet for sine utallige skønhedsoperationer, der skal få hende til at ligne en tegneseriefigur – noget hun efter sigende har brugt mere end 800.000 kr. på.
Mød tegneseriefiguren her

Se også artiklen ’Top 5 berømte elektrikere’ >>


;