Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Det er fredag – men i dag er det ikke naboen, der holder fest. Det er dig!

Med vores top fem fantastiske fredagshits for elektrikere er du klædt godt på til electric boogie. Så spring bare på dansegulvet til Eddy Grants ”Electric Aveny” eller sæt strøm til din fredag med Leila Ks ”Electric.” 🎉

God fredag! 

Electric Six:”Danger! High Voltage!”

Danger! High Voltage! Du ved det jo godt… Hvor der er høj spænding, er der chance for, at det slår gnister. Så skynd dig hjem, og fyr op under konen, kæresten eller kammeraten med Electric Six - det er tid til ”fire in the disco – fire in The Taco Bell” 

slå gnister
her


Eddy Grant:”Electric Avenue”

Hvis du er til syng-med-så-taget-letter, så er det nu, du skal smøre stemmebåndet, og give den gas, når du triller varevognen hjem ad electric avenue i villakvarteret.

smør stemmebåndet


Electric Guest: “Oh Devil”

Skal du have fredagsgæster I aften? Med Electric Guest på anlægget er du sikret rigeligt med fløde til sovsen, når Asa Taccones bløde vokal indtager din stue. 

få fløde til sovsen


Leila K: “Electric”

Måske var du lærling I 1995, hvor Leila K sendte singlen ”Electric” på gaden? Om du var én af dem, der var på dansegulvet way back when – eller om du først hopper på nu - så er der gode chancer for at lufte bas-armen til det gode, gamle nummer.

luft bas-armen


Infernal: “Electric Light”

I 2009 var Infernals ”Electric Light” den tredje mest spillede sang på de danske radiostationer. Så, hvis du netop har været ude og installere noget elektrisk lys, kan du jo sende en tanke til Infernal, når du lytter til klassikeren.

lyt til klassikeren


Panamah: “Små Stød”

Som du ved, kan selv små stød få håret i nakken til at rejse sig. Vi vil spise vores gamle hat på, at hvis du inviterer din bedre halvdel på kinddans til Panamah, er der dømt både gåsehud og douche points for gentleman-manerer.

få håret i nakken til at rejse sig




;