Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Frekvensomformer for præcis og effektiv styring af motorer

Motorer i maskiner bliver mere energieffektive med VLT® Midi Drive frekvensomformer fra Danfoss, som kan bruges af alle i industrien

VLT® Midi Drive FC 280 er en videreudvikling af VLT® 2800-frekvensomformer og fås i fem kapslingsstørrelser i effektområde 0,37 kW til 22 kW.

VLT® Midi Drive FC 280 lever op til VLT® varemærket, og du kan derfor regne med god robusthed, lav vedligeholdelse og høj pålidelighed. Efter installationen vil frekvensomformeren køre pålideligt og give energibesparelser i mange år frem.

Præcis og effektiv motorstyring – egnet til alle industrier

VLT® Midi Drive er ideel til motorstyring for maskinbyggere i fødevare-, materialehåndterings- og forarbejdningsindustrien. Den giver funktionel sikkerhed og fleksibel fieldbus-kommunikation. Det rette mix af funktioner sikrer, at drevet passer til opgaven, uanset om det er transportanlæg, blandere, emballagesystemer, pumper, ventilatorer eller kompressorer.

Spar plads og penge med nyttige indbyggede funktioner

Derudover har VLT® Midi Drive en lang række indbyggede funktioner, såsom tilslutningsstik, integrerede DC-spoler, EMC-filter, bremsechopper og dobbeltkanal STO-funktion. Drevet er designet til drift ved en omgivelsestemperatur på 45-50° C og 55° C ved fuld last. Det betyder, at der typisk ikke er behov for ekstra køling eller overdimensionerede drev.

Vil du vide mere?

Læs brochuren fra Danfoss for flere fordele og funktioner.
;