Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Vil du være en del af Ex Forum?

Arbejder du i områder med eksplosive gasser og/eller støv? Så er dette nye fællesskab lige noget for dig.

Maskinmesterskolen i København, TechCare, og Lemvigh-Müller åbner dørene for Ex Forum for alle, der arbejder i områder med eksplosive gasser og/eller støv. På Ex Forum vil vi tale om installation, drift og vedligehold af udstyr i netop områder med ATEX, så du og dine kollegaer kan være med til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Der findes mange områder, hvor letantændelige væsker, væsketåger, gasser eller støv forekommer i en blanding med ilt, som kan antændes og skabe en eksplosion. Udover de traditionelle væsker og gasser findes der eksplosive områder i blandt andet korn- og foderstofindustrien, tekstilindustrien, ved sprøjte- og pulvermaling samt i industribagerier.

ATEX er relevant for en lang række virksomheder, og formålet med Ex Forum er at skabe mere viden på området og dele erfaringer på tværs af branchen for derved at begrænse risikoen for eksplosioner.

Program

9:00 René Nielsen byder velkommen
9:15 ATEX krav til mekanisk udstyr. Hvornår er der krav til certificering? De væsentligste krav i EN80079-36 og -37. Ny mærkning v. Steen Christensen, Teknologisk Institut
10:15 Pause 
10:45 ATEX Grundbegreber – hvad er definitionerne og hvad betyder de v. Per Kragh, TechCare
12:30 Frokost
13:30 Introduktion til El-installationer i ATEX områder med fokus på DS/EN 60079-14  v. Tommy Gudmann, Maskinmesterskolen
14:45 Pause 
15:00 Digitalt vedligehold af Ex-udstyr v. Jesper Heinemeier, Technical Manager og Henrik Andersen, CEO, SafeEx ApS
16:00 Tak for i dag. Kom godt og sikkert hjem.

Tilmeld dig her

Sidste frist på tilmelding er den 27. oktober 2017.

Prisen er 600,-.

Tid og sted

Arrangementet bliver afholdt den 1. november fra kl. 8.30 til 16.00 på Maskinmesterskolen i København.

Vil du vide mere?

Du kan læse mere på Ex Forums hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte René Nielsen, som til dagligt arbejder som produktsikkerhedskoordinator hos Lemvigh-Müller – skriv til reni@lemu.dk.

;