Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Smarte industristik i kunststof og metal

Pheonix Contacts har tilføjet to nye produkter til deres Heavycon Evo-serie

Inden for maskin- og anlægsindustri benyttes ofte skærmede kabler, som tilsluttes med stik. De krav, der stilles til kabelforskruninger og tilslutningsretning, er lige så forskellige for EMC-stik, som de er for standardstik fremstillet i pulverlakeret aluminium eller kunststof. Phoenix Contacts industristik i metal til EMC-brug er de nyeste i produktprogrammet Heavycon Evo.

Her bør du anvende metalhuse

Metalhuse anbefales til situationer, hvor der kan forekomme ekstrem mekanisk belastning, som det ofte er tilfældet på byggepladser, eller når kunststof ikke kan give den krævede kabeltrækaflastning.

Derudover anbefales de i forbindelse med ozonholdige atmosfærer, eller hvor der kan forekomme svejsegnister, eksempelvis inden for automobilproduktion. Ekstreme temperaturer og kraftige vibrationer, som ofte ses i forbindelse med skinnekøretøjer, kræver også anvendelse af metalhuse. De nye metalhuse fra Phoenix Contact’s Heavycon Evo serie er også egnet til EMC-anvendelser; de kan valgfrit udstyres med enten standard eller EMC kabelforskruninger.

Her bør du anvende kunststofhusePheonix Contacts

Til standardanvendelser, som ikke kræver EMC-beskyttelse, er kunststofhusene fra Heavycon Evo-serien den mest økonomiske løsning. De kan også anvendes alle steder, hvor der ellers anvendes CEE-stik og kabelforskruninger i kunststof.

Fordelene ved kunststofversionen er, at de har IP66 beskyttelse, er fuld modstandsdygtighed over for korrosion og har en meget lavere vægt sammenlignet med aluminium

Vil du vide mere?

Klik på produktet for mere information.
;