Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Energieffektiv LED-belysning i el-skabet

Rittals LED-systemlamper er udviklet specielt til el-skabe og gør arbejdet lettere og mindsker risikoen for fejl. Få dem lige nu til en skarp pris i Tilbudsavisen

Belysningen i kontrol- og automationsskabe kan være dårligt, og det gør montagearbejdet en del mere besværligt samtidig med, at det bliver sværere at udføre fejlfinding.

Hurtig installation giver mere tid

God belysning er til gengæld med til at mindske risikoen for fejl under installation og reparation – og det sparer tid og besvær.

Rittals LED-systemlamper er energieffektive med højtydende LED-teknik og giver samtidig et godt lys på op til 1200 lumen. Lamperne er udformet med Fresnel-linse af gennemsigtig plast, der er med til at optimere lyset. Linsen fokuserer lyset målrettet i hele indkapslingen, uanset hvor lampen placeres. Lyset når selv de nedre dele af skabet.

Tre montagemuligheder

Med tre montagemuligheder - magnetisk holder, med kliksystem eller med skruer -kan lyset monteres af bare en person hurtigt og enkelt uden spild af plads i indkapslingen.

Få en skarp pris lige nu

Systemlamperne fås lige nu til en super skarp pris i Tilbudavisen – men vent ikke for længe med at slå til, tilbuddet gælder året ud.kan anvendes både til enkelt og modulopbyggede skabsløsninger. Kassebunden er desuden forsynet med flangeblanketter for tavleopbygning og flangemontage.

Se hele sortimentet her
;