Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Værkstedvogne – ligesom du vil have dem

Så er det slut med værktøj, der flyder – med Bahcos BETMS og Fit&Go får du skræddersyede værkstedsvogne, så grejet er samlet ét sted.

Svensknøgler, fastnøgler, filer, skruetrækkere og hamre kan nemt forsvinde – eller skifte plads i løbet af arbejdsdagen. Selvom man lægger det tilbage, hvor det hører til ved fyraften, så går der ikke længe, før det er væk. Det kræver, at man sætter tid af til at gå på jagt efter lige præcis det, man skal bruge.

Derfor har Bahco udviklet to opbevaringsløsninger, som kan skræddersyes til den enkelte arbejdsplads’ behov, så man altid ved, hvor udstyret er.

Bahco

Fit&Go: Slip for unødigt tilbehør

Mange virksomheder går ud og køber færdige vogne med tilbehør – desværre kan man ofte kun bruge 75 % af det, der følger med. Resten er fyld. Men med Fit&Go er der lige præcis de skuffer og det tilbehør, man skal bruge.

Du vælger blot nogle standardmuligheder af vogne, moduler og tilbehør – så bliver det sat sammen, og så har du en færdig løsning.

BETMS: Få drømmevognen lige til døren

Bahco BETMSVil du hellere helt selv bestemme, hvordan din vogn skal se ud? Så kan du også det. Med BETMS bestemmer du selv, hvor mange skuffer, du vil have, og hvor de forskellige stykker værktøj skal placeres. Har du specielle krav til materialet eller overfladen, vælger du bare det, der passer bedst til dine behov. Det betyder bl.a., at du kan få en personlig værkstedsvogn i rustfrit stål, hvis du fx arbejder inden for fødevare- eller medicinalindustrien. 

Men det stopper ikke der. Du kan også selv vælge skuffekombinationer, farver, toppe, hjul, indgraveringer, låsesystemer og alle afskygninger af smart tilbehør – og så kan du få lavet specielt skumindlæg til lige præcis det værktøj, du ønsker. Nemmere bliver det ikke.

Hele designprocessen foregår i samarbejde med Bahco og Lemvigh-Müller, så du får den absolut optimale løsning.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne eller tag fat i din faste kontaktperson hos Lemvigh-Müller, hvis du vil høre mere om dine muligheder med Bahcos løsninger. 

Se brochuren om Bahcos løsninger

;