Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Wera ved hvilket værktøj der virker bedst i industrien

De tyske værktøjsrebellers skralder og bits er kompakte og utrolig holdbare. De er dermed perfekte til at opfylde kravene til industrielt arbejde.

Værktøjsrebellerne fra Wera er kendt for at skrue op for kreativiteten og finde nye smarte måder at bruge håndværktøj på – så arbejdet både bliver lettere, mere sikkert og ikke mindst sjovere for dig. Et godt eksempel på det er indpakningen af værktøjet. Der er faktisk mange, der beholder deres værktøjsindpakning. Havde du nogensinde troet det? Prøv det selv! Alle produkterne nedenfor bliver levereret i Weras' fantastiske indpakning.

Zyklop hybrid – det optimale skraldesæt

Zyklop Hybrid er Weras unikke bud på den optimale skralde, der samler alle de fordele en montør i industrien drømmer om:

  • en let skralde med ergonomisk greb, optimeret til tryk- og trækbelastning
  • ekstrem slank hovedgeometri
  • lang arm med forlængelsesmulighed for endnu større kraftoverførsel
  • skralde med 72 tænder og lille returvinkel på kun 5° for hurtigt og præcist arbejde i alle stillinger

Alt sammen egenskaber, der sikrer, at langt de fleste opgaver inden for industrien, hvor pladsen kan være trang, kan klares med Weras Hybrid-skralde.

Kompakt sæt til vedligeholdelsesarbejde

Weras løsning til industriarbejdere, der døjer med for mange stykker værktøj og for tunge værktøjstasker til vedligeholdelsesarbejdet, er et sæt med de 35 vigtigste skrueredskaber til typiske industrielle forhold, blandt andet:

  • 12 VDE-klinger
  • Joker-skruenøgle med endestop og 30° returvinkel, der gør nøglevendinger overflødige og arbejdet effektivt, også ved rørforskruninger
  • den lynhurtige 1/4" Zyklop Speed-skralde med sikker kuglelås, frit drejeligt skraldehoved, højre-/venstreomløb og en svingmassekonstruktion, som giver en meget høj arbejdshastighed
  • 1 universal bitholder
  • 7 bits på 25 mm
  • spændingstester
  • robust bæltetaske

Din nye bedste ven – langtidsholdbare Wera bits

Weras diamantbelagte bits og BiTorsion-system løser et af de største problemer ved maskinel skruning: at værktøjet hurtigt smutter ud af kærven og tit ødelægger skruehoved – og dit værktøj. 

I industrien kan det fx føre til høje følgeomkostninger på grund af beskadigede overflader og skrueforbindelser, der ikke længere kan løsnes.

Men med bittesmå diamantpartikler, som er påført værktøjsspidsen, bider den sig fast i kærven og gør skruningen mere sikker og økonomisk.

‘Take It Easy’, når farven passer

Det hele bindes sammen med Weras geniale farvemærkning, der gør det let og lynhurtigt at finde og skifte til de rigtige bits til vinkel- og skruenøgler og toppe.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

Vil du vinde Wera grej?

Hen over sommeren kan du være med i lodtrækningen af 3 x Wera Bit-Safe 61 BiTorsion. Alt, du skal gøre, er at tage et typisk Tool Rebel-billede af dig selv med dit yndlings Wera værktøj og poste det på vores Facebook-side senest 31. juli 2019. Vinderne bliver kontaktet direkte på mail.

Ved du ikke, hvordan et Tool Rebel-billede ser ud? Så har vi et eksempel til dig nedenfor. Du vælger selvfølgelig helt selv outfit, baggrund, Wera værktøj osv. – det er bare til inspiration.

Tool Rebel


;