Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lemvigh-Müller tager sin egen medicin

Lemvigh-Müller sælger båndsavklinger fra Bahco - og bruger dem også selv. Det giver høj produktivitet og nyttige erfaringer til værktøjskunder.

Effektiviteten har taget et stort spring fremad i Lemvigh-Müllers bearbejdningscenter i Randers. Her afløste en ny båndsav tidligere på året en udtjent, 23 år gammel forgænger. Klingerne til den nye og kraftigere maskine – bearbejdningscenterets største og en af blot to eksemplarer herhjemme – hentede stål- og teknikgrossisten på egne lagerhylder. De kommer fra Bahco, som Lemvigh-Müller har indgået et nyt og tættere samarbejde om industriværktøj med, og forskellen er meget mærkbar. Det konstaterer Jesper Rubach, driftsleder i bearbejdningscenteret i Randers.

Forbedret holdbarhed

”Vi kan lave snit i høj kvalitet i selv meget kraftige profiler, og vi har fået en betydeligt forbedret holdbarhed på klingerne,” siger han.

Jesper Rubach vurderer, at holdbarhedsforøgelsen er omkring 25 pct. Det betyder, at saven nu ofte kan arbejde en hel uge uden at få skiftet klinge.

Læs også: Få dobbelt op på båndsavklingens holdbarhed

Bearbejdning fylder mere

Opgraderingen af bearbejdningscenteret i Randers skyldes en øget efterspørgsel på stål- og teknikgrossistens services ud over selve produkterne. Logistik- og produktionsdirektør Michael Lichtenberg Crone ser en fremtid, hvor den type opgaver kommer til at fylde mere.

”Udviklingen er, at vores kunder gerne vil overlade tunge og pladskrævende opgaver som afkortning til os og derved frigøre deres egne ressourcer til andre opgaver. De opgaver kan vi løse effektivitet i kraft af stor erfaring og rationelle produktionsfaciliteter. Jeg tror, at vi kommer til at udvikle den type aktiviteter yderligere i fremtiden,” siger han.

Grundig gennemgang af muligheder

Valget af en Bahco-klinge er resultatet af en meget grundig gennemgang af mulighederne i samarbejde med Erik Nykjær, Industrial Application Specialist hos Bahco. Han besøger produktionsvirksomheder sammen med Lemvigh-Müllers egne salgskonsulenter og oplever en voksende erkendelse af vigtigheden af effektiv savning.

”Mange virksomheder har brug for at have al deres produktionskapacitet kørende hele tiden, og ofte skal en enkelt sav levere råemner til mange efterfølgende bearbejdningsmaskiner. Det betyder, at det kan medføre kostbare produktionsforsinkelse eller i værste fald egentlige stop, hvis saven ikke kører effektivt,” siger Erik Nykjær.

Lad os hjælpe med din produktion

Lemvigh-Müller er meget mere end blot en leverandør. Vi tilbyder en række bearbejdningsopgaver, som gør det lettere og hurtigere at komme i gang med de opgaver, hvor du skaber størst værdi. Læs mere om mulighederne her.

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.

;