Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Maskinkvalitet du kan stole på til krævende svejseopgaver

Med Böhlers nye svejsemaskiner i serierne Terra og Uranos får du samme høje kvalitet, som du kender fra Böhlers tilsatsmaterialer.

Hvis du bruger tilsatsmaterialer fra Böhler, ved du allerede, at du har valgt det bedste udgangspunkt for at løse krævende svejseopgaver i stål, rustfrit stål, aluminium og andre metaller. Nu kan du også sikre dig Böhlers præcise og pålidelige egenskaber i din svejsemaskine.

Böhler har introduceret to serier af svejsemaskiner, hvor udgangspunktet er den samme filosofi, som har gjort den tyske producent førende inden for tilsatsmaterialer: 100 års erfaring inden for svejseteknologi, metallurgisk forskning samt produktudvikling med tæt fokus på brugernes daglige svejseudfordringer.

Fælles for maskinserierne Terra og Uranos er høj byggekvalitet, sikker og pålidelig drift samt overskuelige brugerflader, der gør det let og hurtigt at indstille din maskine til enhver svejseopgave. Maskinerne er fremstillet på Böhlers egen fabrik i Norditalien, og den høje kvalitet bakkes op med 5 års garanti.

Terra- og Uranos-serierne dækker ethvert behov fra den enkle, robuste og transportvenlige elektrodesvejser til mindre monterings- og reparationsopgaver til den avancerede multiprocesmaskine til krævende industriel produktion.

Se produkterne i webshoppen

Du kan finde vores nye sortiment af Böhler svejsemaskiner i webshoppen. Klik på produkterne her på siden for mere information.

Böhlers nye svejsemaskiner i serierne Terra og Uranos

;