Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Nu kan du vælge effektiv rengøring med fokus på miljø

Kiilto Pro er produkter af høj kvalitet til professionel rengøring og hygiejne. I det store sortiment finder du den miljøvenlige og bæredygtige Natura serie.

Vil du gøre rent med hensyn til både mennesker, miljø, omverden og sikkerhed? Så er der godt nyt, for Lemvigh-Müller har nu masser af gode produkter på hylderne fra Kiilto – det tidligere Plum.

Skabt til professionel rengøring

Kiilto Pro er udviklet på baggrund af en indgående forståelse for de mange udfordringer og behov, professionelle hygiejne- og rengøringsløsninger skal imødekomme. Kvaliteten er i højsædet, og Kiilto Pro produkterne er baseret på grundig research og test – og fremstillet med et ønske om at tilbyde bæredygtige løsninger, der passer til lokale behov og forhold.

Effektive produkter passer godt på miljøet

Alle Kiilto Pro produkter er udviklet med det formål, at de skal være effektive og af høj kvalitet, samtidig med at de påvirker miljøet mindst muligt. Derfor er produkterne højkoncentrerede. Det betyder, at de er meget drøje i brug, kræver mindre transport og har en mindre CO2-indvirkning på vores fælles omverden.

Rengøringsprodukter til alle slags opgaver

Du kan klare alt fra daglig rengøring til ekstra genstridige opgaver med det store sortiment af Kiilto Pro produkter. I køkkenhygiejne findes fx en hel serie til rengøring af ovne og grill, en fødevaregodkendt desinfektion og flere maskinopvaskemidler. I kategorien professionel rengøring finder du alt til fyldestgørende rengøring af både kontoret, sanitære faciliteter og gulve. Desuden hjælper flere forskellige specialprodukter dig med at få has på det sværeste snavs.

Kiilto ProNatura-serien er plantebaseret og nedbrydelig

En række af produkterne fra Kiilto er en del af Natura-serien, som er fremstillet af plantebaserede råmaterialer. Det betyder, at produkterne er bæredygtige og hurtigt bionedbrydelige. Alle flasker er af 100% genanvendt plast, og en del af dem genbruges til ny emballage. Natura-serien er en del af Kiiltos indsats for en sikker, grøn og ren verden – og allerede inden udgangen af 2022 vil Kiilto have fordoblet brugen af vedvarende og cirkulære materialer.

 

Kiilto Natura: En ren, grøn serie

  • Plantebaseret – består af ikke-spiseligt materiale fra sukkerroer, sukkerrør, majs og kokos
  • Miljøvenligt – en brugt plante eller afgrøde erstattes af en ny
  • Hurtigt bionedbrydeligt – mindst 60% af stoffet nedbrydes inden for 28 dage, og stoffet nedbrydes til sidst fuldstændigt
  • Ansvarligt – dyrkning sker på arealer, der ikke bruges til fødevareproduktion
  • Cirkulært – produktflaskerne er fremstillet af 100% genanvendt plast fra PCR

 

Førende leverandør i Norden

I 2019 blev Plum A/S solgt til finske Kiilto Oy, der går over 100 år tilbage. Med opkøbet blev Kiilto den førende leverandør af løsninger til professionel hygiejne og rengøring i Norden, og Plum A/S skiftede navn til KiiltoClean A/S.

 

Se hele KIILTO PRO sortimentet her

 

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for at få mere information.
 

;