Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Sådan slipper du for spild, når du bruger stålplader

Læs om mulighederne for at få klippet og spaltet stålplader efter mål – og om de fordele det giver blandt andet i form af frigjort tid og minimalt materialespild

Virksomheder, der bruger stålplader og spaltebånd i produktionen eller byggeriet, kan opnå flere fordele ved at overlade den indledende bearbejdning til en ekstern partner som Lemvigh-Müller:  
- Vi klipper og spalter plader og bånd efter mål og leverer stålet, så det er klar til brug. Ud over at man slipper for selv at bruge tid og mandskab på at tilpasse stålet, undgår man også materialespild, og så slipper man selvfølgelig også for at håndtere skrottet efterfølgende, for det har vi jo taget os af, siger salgschef Ole Saxman, der er initiativtager til en ny video, som sætter spot på fordelene ved at få stålplader på specialmål.

Plader til det fine – og til det grove

Han siger, at mange stålforbrugende virksomheder godt ved, at det er muligt at få stålplader og bånd, der er klippet eller spaltet efter mål, men at mange alligevel bliver overraskede, når de hører, hvor små og store størrelser, Lemvigh-Müller håndterer:

- Vi kan hjælpe, uanset om man producerer små fine fiskekroge, eller om man bygger store broer. Vi formatklipper i bredder fra 10 til 2.000 millimeter i godstykkelser op til 15 millimeter, og vi spalter helt ned til 1 millimeter i bredden og i coiltykkelser fra 0,03-6 millimeter. 

Videoen er blevet indarbejdet i en interaktiv online-brochure, som giver et overblik over alle mulighederne for bearbejdning af stål, rustfrit stål og metaller hos Lemvigh-Müller.

Se brochuren her

LEMU bruger cookies. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info, om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Hvis du accepterer og/eller lukker denne besked, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om cookies på LEMU.dk