Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Lemvigh-Müller får ny chef for kvalitet, miljø og CSR

Dorte Munch-Laursen er Lemvigh-Müllers nye chef for kvalitet, miljø og CSR. Hun har lang erfaring som kvalitetschef i en række virksomheder

Der er stigende krav fra både myndigheder og markeder til kvalitet, miljø og CSR. Derfor valgte Lemvigh-Müller for et år siden at samle virksomhedens kompetencer indenfor de tre områder i en central afdeling. 

I spidsen for afdelingen for 'Kvalitet, Miljø og CSR' er Dorte Munch-Laursen, der i marts blev ansat som kvalitetschef, og i juni satte sig i chefstolen. Fremover er det hendes ansvar, at Lemvigh-Müller opstiller målsætninger, har klare politikker og i det hele taget arbejder struktureret med CSR, miljø og kvalitet. 

Forskellige kunder, forskellige krav

Dorte Munch-Laursen
Dorte Munch Laursen

Der er ifølge Dorte Munch-Laursen stor forskel på kundernes forventninger og krav til CSR, miljø og kvalitet samt vores dokumentation på områderne. Store virksomheder har typisk flere og højere krav end små virksomheder:  

”Det kan fx være den store industrivirksomhed, der for at leve op til loven har brug for dokumentation for, at de produkter, de køber af os, ikke indeholder konfliktmineraler, dvs. mineraler fra bl.a. DR Congo og andre konfliktområder. Uanset om der er tale om små eller store virksomheder, så kan vi håndtere det - vi møder vores kunder, der hvor de er, og giver dem den dokumentation, de har brug for”, siger Dorte Munch-Laursen.

Dorthe Munch-Laursen blev i 1995 uddannet produktionsingeniør og fik job som kvalitetsingeniør hos Danfoss. Siden har hun været kvalitetschef i en række virksomheder, bl.a. Flextronics, BB Electronics A/S og Energinet.dk. Hos Lemvigh-Müller skal hun ikke bare stå i spidsen for Kvalitet, Miljø og CSR-afdelingen, men også udfylde en specialistrolle og stå for kvalitetssikring.






;