Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Alt det rustfrie stål, du har brug for - ét sted

Sortimentet af rustfrie rør og stangstål har fået et boost, så du kan samle indkøbet af rør, plader, stænger og fittings.

 


Flere virksomheder får øjnene op for fordelene ved at konsolidere indkøbet hos færre leverandører. Her hos Lemvigh-Müller har vi løbende fokus på at udvide sortimentet med relevante produkter, og vi har netop givet vores rustfrie sortiment et boost, så du kan samle indkøbet. 

Dobbelt op på rustfri rør og stænger

Helt konkret har vi udvidet sortimentet af rustfri rør og stangstål med 50 procent:

”Vi har lyttet til vores kunders ønske om at kunne samle indkøbet af rustfrit stål hos os. Vi står stærkt på markedet for rustfrie plader. Fremadrettet kan vi tilbyde et tilsvarende bredt og dybt udvalg på rustfrie rør og stangstål – og give vores kunder i blandt andet spåntagende- og smedevirksomheder, maskin- og levnedsmiddelindustrien en endnu bedre service”, siger
Palle Thomassen, som er Director for Procurement & Sales – Stainless Steel & Metals i Lemvigh-Müller.

Din rustfrie one stop shop

Sortimentsudvidelsen på 50 procent er ikke et enkeltstående boost, men et stort skridt på vejen mod at blive one stop shop på rustfrit stål: 

”Nu starter vi her og har fyldt lagrene med rustfri rør og stangstål, der er klar til levering. Vi har en plan for, hvordan vi bliver one stop shop på rustfri stål, og sortimentet vil blive yderligere udvidet”, siger Palle Thomassen.

Europæisk kvalitet og specialistviden

Ved at samle indkøbet af rustfrit stål kan du bl.a. spare tid på administration og opnå volumenrabatter. Herudover er det også et spørgsmål om kvalitet, fortæller Palle Thomassen:

”Mere end 95 procent af vores rustfrie stål er fra europæiske værker, som leverer den højeste kvalitet på markedet, og samtidig tilbyder vi råd og vejledning om bl.a. kvaliteter. Vores specialister på rustfrit stål har en dyb viden om produkterne og kan hjælpe med den rigtige løsning, uanset om der er brug for plader, stangstål eller rør”.

Du kan se hele vores sortiment af rustfrit stål her

 


;