Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Reducer støj med FRIAPHON®-rørsystem

Det lyddæmpende afløbssystem fra Nicoll Nordic A/S er fremstillet i plast – og så opfylder det kravene til moderne afløbsinstallationer

FRIAPHON®-rørsystemet er designet til at lave en problemfri installation i nye projekter eller renoveringsbyggeprojekter (boliger, hoteller, hospitaler osv.) samt for bygninger med høje akustiske krav.

Ud over dimensionerne, som spænder fra 52 til 160 mm, giver FRIAPHON®-systemet mange fordele i forhold til kvaliteten og levetiden. Takket være PVC sammensætningen modstår systemet både indvendig og udvendig erodering, og produktets glatte indvendige overflade reducerer risikoen for ophobning af restaffald i forhold til traditionelle materialer. Derudover kan det installeres sikkert i bygninger og højhuse grundet dets B s1 d0 ”euroklassificeringer SBI” brandklasse.

FRIAPHON® er desuden det første akustiske system uden tungmetaller, udelukkende stabiliseret med organisk calcium, som begrænser indvirkningen på miljøet.

Med FRIAPHON®-rørsystemet for du:

  • Et rør med en høj massefylde, fremstillet til at reducere akustiske udledninger (luftbåren støj)
  • Mere end 155 akustiske rør, formstykker og rørbærer, der er tilpasset alle byggesagens udfordringer, og som er designet til at opretholde akustisk komfort i hele systemet. De forhindrer som system støj i at sprede sig.
  • De specielle PHONOKLIP® rørbærer, som reducerer udbredelsen af ​​strukturel støj ved at trække røret væk fra væggen

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information eller se det fulde sortiment, ved at klikke nedenfor.

Se sortimentet her

;