Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Ventilation der giver bedre og sundere indeklima

En smart løsning fra Bosch gør det nemt at ventilere boligen, så man nedsætter risikoen for pollen og skimmelsvamp

Bosch Vent 2000 D er en ventilationsløsning, der kan reducere fugten i alle huse uanset, om der er ventilationskanaler eller ej, og systemet kan anvendes ved både nybyggeri og renovering af ældre boliger. Man kan ligeledes vælge udelukkende at ventilere i de rum eller områder, hvor man har det største behov – såsom køkken og stue/alrum – uden store investeringer i kanaler og centrale ventilationsanlæg.

Sådan fungerer Bosch Vent 2000

Bosch Løsningen består af en central styreenhed med fugtsensor, hvortil man kan tilslutte to til otte enheder. Vent 2000 D installeres parvis, således at den ene ventilator suger den brugte rumluft ud, og den anden blæser frisk luft ind. Efter ca. 1 minut bytter ventilatorerne retning, hvorved varmegenvinding opnås. Enhederne kan desuden forsynes med særlige lyddæmpere samt pollen- eller støvfiltre.

En stor bolig kræver flere enheder end en lille bolig, typisk en i hvert rum. Selve Vent 2000 D enheden er forsynet med en keramisk sten, der gør muligt at varmegenindvinde op til 90 % af den varme, der er i luften indenfor, inden den suges ud. Varmen bruges så til at opvarme den kolde luft udefra, inden den blæses ind i boligen.

En helbreds- og energivenlig løsning

Varmegenvindingen gør Bosch Vent 2000 D til en god investering. Bosch Vent 2000 D har et konstant luftskifte, der blandt andet forebygger skimmelsvamp og råd. Det er med til at passe godt på boligen samt husets beboere. Derudover har Bosch Vent 2000 D et meget lavt strømforbrug og kan anvendes i både enfamilieshuse, lejligheder samt mindre erhvervslokaler.

Specifikationer

Bosch Vent 2000 D er en komplet pakke bestående af:
  • en ventilator
  • et støvfilter
  • en varmegenvindingsenhed
  • et montagerør
  • indvendig og udvendig skærm i hvid plast

Vil du vide mere?

Klik på produkterne for mere information.
;