Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Effektiv bekæmpelse af rotter

Lemvigh-Müller har indgået et samarbejde med firmaet Cantt, som har udviklet en simpel og meget effektiv løsning mod rotters indtrængen i faldstammer og toiletter

Hver dag anmeldes i gennemsnit flere end 500 rotteobservationer til kommunerne herhjemme. Antallet af anmeldelser fra husejere er siden 2011 steget med 48 %, og tallet vokser stadig. Rotter forårsager store ødelæggelser og kan være smittebærere for op mod 55 sygdomme.

Gnaverne formerer sig lynhurtigt, og undersøgelser har vist, at ét rottepar kan blive til 862 på bare et år.

Rottebesøg er dyre

Ifølge tal fra Tryg Forsikring koster en typisk rotteskade 16.000 til 18.000 kr., men har rotten først været inde i huset i længere tid kan regningen blive langt højere. Flere husejere har betalt op til 100.000 kr., og regningen er endnu større for virksomheder pga. skader, nedlukning af virksomheden, rengøring mm. Men med Cantt Ratstop 100 kan problemet og regningen mindskes betydeligt.

Derfor Cantt Ratstop 100

Produktet er fremstillet som et multikeglesystem med rustfrie tråde i fjederstål, og støberingen er støbt i bestandige materialer, som er resistent overfor kemikalier i kloaksystemerne.

Ratstop 100 kan monteres bag på toiletafløbet ved muffe og anvendes til støbejerns faldstammer Ø110mm, samt PP / PVC / HDPE / Rustfri / MA / SML og alle former af rør med muffe. Evt. med VR / Jet-koblinger.

Specifikationer 

  • Kræver meget lidt plads ved montering, kun 16 cm snit på røret
  • Er selvrensende, og kræver hverken vedligeholdelse eller tilsyn
  • Er testet og VA-godkendt på teknologisk institut til sort spildevand
  • Er dansk designet og dansk produceret

Vil du vide mere?

Klik på produktet for mere information.

;