Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Brusende kvalitet fra hansgrohe

Kvadratisk, elegant, udtryksfuld: Den nye hansgrohe Raindance E bruserserie er perfekt til det moderne badeværelse med sit konsekvent retlinjede design. Læs om det komplette sortiment her.

Med sin nye Raindance E-bruserserie giver hansgrohe gennemtænkte funktioner til mindste detalje. Der er mange muligheder med Raindance E-serien - derfor har vi lavet et overblik til dig lige her.

Showerpipes

I serien findes Showerpipes i to designvarianter. Begge består af: Raindance E 30 x 30 cm hovedbruser, stigerør med front i spejlglas samt en hansgrohe Raindance Select S 120 3jet håndbruser med tre stråletyper, som skiftes med et tryk på Select-knappen. Håndbruseren sidder i en justerbar bruserholder på stigerøret.

Forskellen på de to varianter er bredden på ShowerTablet termostatar- maturet: 350 mm eller 600 mm. Begge har front af spejlglas (sikker- hedsglas) og hyldeplads af anodiseret aluminium. På fronten sidder to drejegreb – en omskifter/afspærring og et greb til temperaturstyring. Begge Showerpipes fås også med EcoSmart-teknologi, der reducerer vandforbruget til ca. ni liter i minuttet.


Termostatarmaturer

De nye hansgrohe ShowerTablet termostatarmaturer lanceres sammen med Raindance E bruserne. De fås i fire varianter:

  • ShowerTablet 600 Universal brusetermostaten er 600 mm bred og kombineres med en håndbruser via det integrerede slangeudtag, samt med en hovedbruser via indbygget forbindelse i væggen. Denne variant monteres med en indbygningsdel, der bestilles separat.
  • ShowerTablet 600 kar-/brusetermostaten er 600 mm bred og kombi- neres med en håndbruser via slangeudtag. I tillæg har den en kartud.
  • ShowerTablet 350 brusetermostaten er 350 mm bred og kombineres med en håndbruser via slangeudtag.
  • ShowerTablet 350 kar-/brusetermostaten er 350 mm bred og kombi- neres med en håndbruser via slangeudtag. I tillæg har den en kartud.

Alle termostatarmaturerne har front af sikkerhedsglas i enten hvidt glas eller spejlglas samt hyldeplads af anodiseret aluminium. Herudover har de isoleret vandføring, sikkerhedsspærre ved 40 °C og mulighed for individuel temperaturbegrænsning. Brusetermostaterne byder også på Ecostop-funktion, der begrænser vandforbruget til 10 l/min indtil Ecostop-knappen trykkes ind.


Brusersæt

Fronten af sikkerhedsglas går igen på brusersættene i denne serie. Bruserstangen har ligesom Showerpipens stigerør front af sikkerheds- glas og fås i to længder: 90 og 150 cm, begge med 1,6 m rengørings- venlig bruserslange. Håndbruseren er en hansgrohe Raindance Select S 120 3jet med tre stråletyper, som skiftes med et tryk på Select- knappen, og den sidder i en justerbar bruserholder. Brusersættet fås i begge længder i to farvevarianter:

  • Krom: Bruserstang med spejlglas, bruser i ren krom, sæbeskål med overflade af spejlglas.
  • Krom/hvid: Bruserstang med hvidt glas, bruser i krom/hvid, sæbe- skål med overflade af hvidt glas.

Der medfølger én sæbeskål til 90 cm brusersættet og to sæbeskåle til den længere variant. Ekstra sæbeskåle kan tilkøbes. Alle varianter findes også med EcoSmart-teknologi, der reducerer vandforbruget til ca. ni liter i minuttet


Bruserstænger

Det er også muligt at få brusersættet uden håndbruser, så det frit kan kombineres med en ønsket bruser. Separat fås stangen i 90 og 150 cm variant med hhv. en og to sæbeskåle. Her kan man vælge mellem overflade i krom, krom/hvid eller krom/sort, hvor stang og sæbeskål er beklædt med sort glas. Ekstra sæbeskåle kan tilkøbes i alle tre farve- varianter.


;