Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Kursusnyhed: Bliv certificeret VE-installatør i varmepumper

Verden er i fuld gang med at omstille sig til bæredygtig energi (VE), og med vores nye kursus VE-uddannelse Varmepumper bliver du klar til at være en del af den grønne udvikling.

  • Du lærer at installere, indregulere og slutafprøve varmepumper
  • Du lærer at vejlede kunder om energibesparelsesmuligheder med varmepumper
  • Du får grundlæggende viden om virke- og driftsprincipper for varmepumpesystemer
  • Du får kendskab til geotermiske ressourcer og dimensionering af jordslanger

Kurset omfatter fire hele undervisningsdage fordelt over ca. fire uger og afsluttes med eksamen. Gennemført kursus giver dig 5 point i det fælleseuropæiske meritoverførselssystem ECTS og kan indgå i en fuld VE-uddannelse. 

 

Kan bruges til VE-godkendelse

Med en fuld VE-uddannelse kan din virksomhed – eller den virksomhed du er ansat i – blive VE-godkendt, hvis en række andre forudsætninger er opfyldt.

Lemvigh-Müller udbyder kurset i samarbejde med UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Din underviser vil være tilknyttet UCL.

LÆS MERE OM KURSET OG TILMELD DIG

 

Nyt stærkt kursusprogram for efteråret

Efteråret hos Lemvigh-Müller er fyldt med kurser, der bringer dig på forkant med udviklingen indenfor dit fag, og du kan gå på jagt efter inspiration allerede nu.

Hos os møder du underviserne ansigt til ansigt – ligesom før coronakrisen. Vi passer selvfølgelig på hinanden og tager de nødvendige forholdsregler mod smittespredning. 

SE KURSUSPROGRAMMET HER

;