Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da
news image

Fremtidens fjernvarmeløsning flytter ind

Høj komfort og lavt energiforbrug går op i en højere enhed i Carlsbergbyen, når 172 lejligheder får hver sin fuldisolerede fjernvarmeunit.

Pasteurs Tårn er på vej op i en af Københavns nye bydele, Carlsbergbyen. Med sine 37 etager og 120 meter bliver det hovedstadens højeste beboelsesejendom – og kræver en fjernvarmeløsning ud over det sædvanlige.

Usædvanligt byggeri kræver usædvanlige løsninger

Med Gemina Termix som sparringspartner faldt valget på decentral opvarmning af brugsvand i hver lejlighed. En traditionel løsning bød nemlig på udfordringer, blandt andet i forhold til risikoen for Legionellabakterier i den lange forsyningsvej fra kælderens varmecentral til de øverste etager. Gemina Termix’ IME-koncept (Individuelt Miljøvenligt Koncept) blev løsningen.

Gemina Termix – en fremsynet løsning med flere fordele

Med konceptet får bygningen en systemløsning med individuelle Termix IME-units. Kombinationen af en brugsvandsveksler og Termix’ intelligente TPV-regulator leverer decentral brugsvandsopvarmning i hver enkelt lejlighed – til gavn for både beboere og miljø. Samtidig betyder færre stigrør lavere omkostninger ifm. installationen. Lemvigh-Müller har leveret de mange fuldisolerede Termix VVX fjernvarmeunits.

”Løsningen med en decentral brugsvandsveksler øger komforten betragteligt for beboerne, og samtidig sparer det både vand og energi.”

Rasmus Beckmann, distriktschef hos Gemina Termix


Læs mere om den miljøvenlige og decentrale fjernvarmeløsning i pdf-format >>

Gemina Termix IME-systemløsning

  • Driftssikker og miljøvenlig
  • Decentral opvarmning
  • Lavt energiforbrug
  • Reduceret vandforbrug
  • Større komfort
  • Lavere installationsomkostninger

Se Gemina Termix produkter her

 

;