Login lemu.dk

Få adgang til over 300.000 forskellige produkter

Indtast din e-mail og få tilsendt din kode:

Fortryd
da

Stort udvalg af højkvalitetsskabe fra Fibox – til alle formål

Der findes mere end 1000 forskellige skabsløsninger fra Fibox – alle i høj kvalitet. De leveres i henhold til EN 60529 og i en tæthedsklasse mellem IP54 og helt op til IP68. De fleste produktserier er velegnede til brug i meget krævende miljøer, som fx havne, kyster og rensningsanlæg, og kapslingerne bliver fremstillet af polycarbonat, ABS-plast, polyester eller aluminium.

Sådan vælger du den rigtige løsning

Der findes en Fibox-løsning til enhver opgave – læs om de forskellige varianter her på siden og bliv klogere på, hvilken en du skal gå med.

EkEK

EK-kasser er det ideelle valg til tavler, modulopbygning eller enkel styring. EK kasser leveres med flangeblanketter som giver mulighed for montage af flanger og kabelbokse eller for let sammenbygning til større tavle løsninger. 

Se produkter i EK-serien her

ArcaARCA IEC

ARCA byder på overlegen ydeevne og sikkerhed i de fleste krævende miljøer. Skabet er nemt at montere og bearbejde. Det er et stærkt og omkostningseffektivt alternativ til stålskabe og udviklet til barske og krævende miljøer.

Se produkter i ARCA IEC-serien her

MNXMNX

MNX-kasser i Polycarbonat og ABS udnytter førsteklasses sprøjtestøbeteknik. De er designet til at indkapsle og beskytte alle slags elektriske og elektroniske komponenter i krævende applikationer.

Se produkter i MNX-serien her

TempoTEMPO

TEMPO-kasser er lette at anvende og er designet til at spare tid ved montage og installation. Det store flade dæksel giver masser af plads til silketryk, labels og trykknapper. De indvendige hængsler klikkes enkelt på kassebund og dæksel uden brug af værktøj.

Se produkter i TEMPO-serien her

EuronordEURONORD 

EURONORD-kasser er designet til løsninger med rækkeklemmer, følere og elektronik. EURONORD-serien kan leveres i polycarbonat, ABS, og polyester. 

Se produkter i EURONORD-serien her

SolidSOLID

SOLID-kasser er et fremragende valg til indkapsling af elektronik og elektriske komponenter. Serien er tilgængelig med almindelige eller hængslet dæksler i både polycarbonat og ABS.

PiccoloPICCOLO

PICCOLO-kasser er specielt designet løsninger med trykknapper, rækkeklemmer, motorstartere, elektronik og sensorer. Kasserne kan leveres i polycarbonat og ABS.

Se produkter i PICCOLO-serien her

;